F
Finister
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 4 658
Nie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ele242 napisał:udało mi się uzyskać się..takie pytanie:czy wychodząc w określone godziny mogę opaskę jakoś ukryć,żeby nie była widoczna?jakiś ściągacz sportowy itp
Ele242 napisał:bardziej mi chodzi o to czy to nie zakłóca sygnału itp..chociaż jak jestem poza domem to chyba tego sygnału w ogóle nie mają..
A czy możesz coś podpowiedzieć co z terminem posiedzenia o opaskę?? Minęło już 60 dni a tu cisza. Pomiary i wywiad kuratorski były 40 dni temu. Nic we wniosku nie brakuje.Finister napisał:Odpowiedź otrzymałeś. Brat ma obowiązek stawić się w ZK. Nie ma problemu, aby tam zaczekał na decyzję sądu w sprawie dozoru elektronicznego.
Byłem właśnie w sądzie. Pani powiedziała, że napisali wniosek na początku kwietnia do krk i nadal nie mają odpowiedzi. W sumie sama się zdziwiła, bo stwierdziła, że zazwyczaj mają odpowiedź po 10 dniach. I nadal niema terminu posiedzenia o SDE.Finister napisał:A to już zależy od obłożenia sprawami w danym sądzie i tam trzeba pytać.
Penitencjarny mówi że ma wszystko oprócz pisma z krajowego rejestru karnego.polki123 napisał:To dzwońcie do rejonowego dopytujcie czy w ogóle otrzymali pismo od Penitencjarnego, bo nauczony moim przypadkiem mogło się gdzieś zawieruszyć i nikt się tym nie przejmie, jeśli sami nie dopilnujecie.