M
mr2021
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 27
dopiero mam sygnaturę akt nadaną to siedzisz już sobie z bransoletką ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tak to dowiedz sie jaki Sedzia,pewnie niedługo bedzie juz. Tak juz mam zalozonamr2021 napisał:dopiero mam sygnaturę akt nadaną to siedzisz już sobie z bransoletką ?
To teraz pomiary,wywiad kuratora,karta karalnosci i wyznacza terminmr2021 napisał:dopiero mam sygnaturę akt nadaną to siedzisz już sobie z bransoletką ?
Jedno. Kurator przychodzi do domu i robi wywiad na Twoj temat,czasem tez u sasiadow. U mnie akurat tylko dzwonil bo już mialam wczesniej kuratora. Ja tez pisalam na maila na ten wydział z prosba o szybkie rozpatrzenie wnioskumr2021 napisał:tan kurator jest obowiązkowy co on sprawdza ? miałaś tylko jedno posiedzenie ? Sprawa sprawie nie równa więc żaden sędzia w tym wydziale mnie nie przeraża. Będzie jaki będzie byle szybko.
zlozylam wniosek po dostaniu wezwania do zk. Karte karalnosci sama wyciagnelam w krk i zawiozlam do Sadu zeby bylo szybciejmr2021 napisał:akta są w innym sądzie w mazowieckim pewnie o nie wystąpią a tam jest już karta karalności bo jeśli będą występować po nową to z tego co wiem długo się czeka. Od razu po wyroku złożyłaś wniosek o dozór ? Pomiary miałaś długo po złożeniu wniosku ?
Pomiary mialam 2tyg po wnioskuZaneta9393 napisał:zlozylam wniosek po dostaniu wezwania do zk. Karte karalnosci sama wyciagnelam w krk i zawiozlam do Sadu zeby bylo szybciej
Zaneta9393 napisał:Jedno. Kurator przychodzi do domu i robi wywiad na Twoj temat,czasem tez u sasiadow. U mnie akurat tylko dzwonil bo już mialam wczesniej kuratora. Ja tez pisalam na maila na ten wydział z prosba o szybkie rozpatrzenie wniosku
ja tak zrobilam,wiec moze tez tak zrob moze to cos daj. Odrazu po uprawomocnieniu sie wyroku dostalam bilet. Na koniec pazdziernikamr2021 napisał:słuchaj a od wyroku do otrzymania biletu długo czekałaś ? To pomiary faktycznie szybko. Ja od negatywnego rozparzenia zażalenia na odwieszenie to po tygodniu mój adwokato złożył wniosek. Pogadam jutro z moim adwokatem może faktycznie wezmę wydruk z krk.
Zaneta9393 napisał:Pomiary mialam 2tyg po wniosku
A adwokat napisal Ci wniosek o wstrzymanie wykonania kary do czasu rozpoznania wniosku o sde? Jak nie to niech koniecznie to zrobi. Mi wstrzymali bilet po takim wniosku a tobie byc moze wstrzymaja jego wyslaniemr2021 napisał:słuchaj a od wyroku do otrzymania biletu długo czekałaś ? Mam nadzieję , że wyrobie się czasowo przed biletem. To pomiary faktycznie szybko. Ja od negatywnego rozparzenia zażalenia na odwieszenie to po tygodniu mój adwokato złożył wniosek. Pogadam jutro z moim adwokatem może faktycznie wezmę wydruk z krk.
Pierwszy raz odmowa do innego wyroku,a teraz przyznalimr2021 napisał:To dozór elektroniczny masz dri raz przyznany czy wcześniej była odmowa ?
Zaneta9393 napisał:Jedno. Kurator przychodzi do domu i robi wywiad na Twoj temat,czasem tez u sasiadow. U mnie akurat tylko dzwonil bo już mialam wczesniej kuratora. Ja tez pisalam na maila na ten wydział z prosba o szybkie rozpatrzenie wniosku
Zaneta9393 napisał:Pierwszy raz odmowa do innego wyroku,a teraz przyznali
to dowiaduj sie czy wstrzymalimr2021 napisał:Tak złożył ten wniosek do sądu o wstrzymanie razem z wnioskiem o dozór oraz do drugiego sądu o odroczenie wykonania kary i tez załączył wniosek o wstrzymanie.
Zaneta9393 napisał:to dowiaduj sie czy wstrzymalimi w Sadzie gdzie odroczenie nie wstrzymali,dopiero w tym gdzie sde