Z
Zaneta9393
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 197
No właśnie,wiec nie wiem kto to był. Dzieki za odpowiedz 
Ostatnią edycję dokonał moderator:
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ok dzieki,dzis tez miałam własnie gluchy telefon.darekj71 napisał:Witam. Jestem na SDE cztery miesiące i jeszcze nie miałem żadnej wizyty. Nawet telefonu . Owszem były głuche telefony ale to tylko jakaś synchronizacja czy coś takiego. Bywają też telefony z reklamami ale to ignoruję i odkładam słuchawkę. Jakby mieli przyjechać to informują o wizycie.
Julka15011 napisał:Ile czekaliscie od pomiarów do sprawy?
O matko.. wykoncze sie do tego czasu nerwowo chyba. U nas jutro pomiary i kurator byla w pt. Mialam nadzieję ze szybciej pojdzie i ze przed świętamiEwelinalis28 napisał:Pomiary miałam 11 luty 12 kurator
Hubert_str napisał:Hej,
Ja sie zastanawiam bo jestem od miesiąca w SDE zostało mi jeszcze 3 miesiace wiem że dzwonią kilka dni przed końcem umówić sie na deinstalacje.
I mam pytanie jeśli założono mi opaske 13 lutego w pismie z sądu mam koniec kary 13 czerwca ale nie zostały podane godziny to czy koniec kary jest stricte 13 o północy czy od tej godziny w której mi założono czyli 13 luty godzina 13:15
Dzieki za odpowiedz![]()
mr2021 napisał:Nie dali mi dozoru elektronicznego że nie zasługuję ponieważ byłem wielokrotnie karany za jazdę bez uprawnień..
mr2021 napisał:Mój adwokat mówi że mam bardzo mocne karty o dozór