Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
To myślę, że około 18 sierpnia będzie posiedzenie sądu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
karina1979 napisał:Skazany przez sad wojskowy!27 czerwca posiedzenie w sadzie cywilnym!6 czerwca posiedzenie odnosnie przekazania akt do sadu wojskowego.Akta wplynely do sadu 10 lipca.Ptasior co powiesz na to jak myslisz kiedy odbedzie sie posiedzenie?
Ale o co?karina1979 napisał:Skazany przez sad wojskowy!27 czerwca posiedzenie w sadzie cywilnym!6 czerwca posiedzenie odnosnie przekazania akt do sadu wojskowego.Akta wplynely do sadu 10 lipca.Ptasior co powiesz na to jak myslisz kiedy odbedzie sie posiedzenie?
lole napisał:nigdy kurator nie robił mi problemów ze zmnianami
xluqas napisał:Pytanie po zakończeniu SDE czy obowiązuje jeszcze jakiś okres tj np po zakończeniu zawiasów jest jeszcze 6m-cy okresu- nie wiem jak on się nazywa[/QUOTE
Po odbyciu kary jest pół roku cichego tak jak po zawiasach...
Jasne.... Ale cichego na co?Po odbyciu kary jest pół roku cichego tak jak po zawiasach...
Ptasior napisał:To myślę, że około 18 sierpnia będzie posiedzenie sądu.
mnow8 napisał:Jasne.... Ale cichego na co?
Po odbyciu całej kary nastepuje jej koniec i tyle. Analogicznie jak odbycie całej kary w ZK.
Ptasior napisał:Ale o co?