System dozoru elektronicznego (elektroniczna opaska) - cz. II

• Autor wątku Autor wątku Ag_Maz
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
To myślę, że około 18 sierpnia będzie posiedzenie sądu.

Skazany przez sad wojskowy!27 czerwca posiedzenie w sadzie cywilnym!6 czerwca posiedzenie odnosnie przekazania akt do sadu wojskowego.Akta wplynely do sadu 10 lipca.Ptasior co powiesz na to jak myslisz kiedy odbedzie sie posiedzenie?

karina1979 napisał:
Skazany przez sad wojskowy!27 czerwca posiedzenie w sadzie cywilnym!6 czerwca posiedzenie odnosnie przekazania akt do sadu wojskowego.Akta wplynely do sadu 10 lipca.Ptasior co powiesz na to jak myslisz kiedy odbedzie sie posiedzenie?

Ja proponuje skazanemu zadzwonic do sądu wojskowego i poprostu zapytac o termin lub na jakim etapie jest rozpatrywanie wniosku...

karina1979 napisał:
Ale o co?

witam!
prosze o info, jesli ktos się orientuje.
potrzebuję dokonac zmian w harmonogramie na pt i sob. w musze pilnie wyjechać
mój kurator jest na urlopie a kurator zastępujęcy nie ma uprawnien do obsługi SDe. dzwoniłem na centralę, ale oni zgody nie moga udzielić. co teraz. wniosek o zmiane złozyłem w biurze podawczym sądu rejonowego
nigdy kurator nie robił mi problemów ze zmnianami

lole napisał:
nigdy kurator nie robił mi problemów ze zmnianami

Ale jest na urlopie ... Zatem pewnie nie wyjedziesz - nie zapominaj, ze odbywasz karę pozbawienia wolności.

Właśnie przed chwilą robiono u nas pomiar. Czy możecie mnie oświecić, dlaczego tak bardzo interesowali się parkingiem pod oknem, gdzie jest wjazd, jak należy tam dojechać, jak się z parkingu wychodzi? mówiłam im, że parking nas mało interesuje, bo nie mamy samochodu. Mieszkanie na V piętrze, więc raczej nie wyjdzie przez okno prosto na ten parking. O co chodzi? Pytałam, ale facet powiedział tylko "Kombinujemy tak, żeby państwo to dostali"

Pytanie po zakończeniu SDE czy obowiązuje jeszcze jakiś okres tj np po zakończeniu zawiasów jest jeszcze 6m-cy okresu- nie wiem jak on się nazywa

xluqas napisał:
Pytanie po zakończeniu SDE czy obowiązuje jeszcze jakiś okres tj np po zakończeniu zawiasów jest jeszcze 6m-cy okresu- nie wiem jak on się nazywa[/QUOTE

Po odbyciu kary jest pół roku cichego tak jak po zawiasach...

Po odbyciu kary jest pół roku cichego tak jak po zawiasach...
Jasne.... Ale cichego na co?
Po odbyciu całej kary nastepuje jej koniec i tyle. Analogicznie jak odbycie całej kary w ZK.

Jeśli jest to koniec kary to tak, a jesli wpz to zawiasy na minimum 2 lata plus pół roku.

Czy ktoś łączył wyroki siedzac na sde, albo ma o tym pojęcie???

Ptasior napisał:
To myślę, że około 18 sierpnia będzie posiedzenie sądu.

18 to sobota więc mam nadzieję że nastąpi to już w piątek 17.....ale ...czas pokaże czekam z niecierpliwością....

A czy zauważyłeś, że to jest projekt ustawy? Zobacz sobie z którego roku i art. 100a.

Ostatnia edycja:
Pisze juz nie pierwszy raz na forum odnosnie sadu wojskowego!Nikt sie tym nie zainteresowal
Po mojemu jest totalna zlewka!!!Moderatorzy sa w ogole nie poinformowani odnosnie sadow wojskowych.Nikt mi po dzis dzien nie potrafi udzielic informacji takich ktorych bym chciala!!!

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót