Laurka423
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 160
Guzik a Twoj staral sie o SDE z wolnosci? Czy z Zk go na sprawe dostarczyli?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Berjoza napisał:Czy mogę przesłać ojcu wniosek wraz ze zgodą i ewentualnym "planem co, gdzie, jak" listem?
Berjoza napisał:2) Ciekaw jestem jak wygląda sytuacja w momencie, kiedy ojciec mieszka sam, bez nikogo, czyja zgoda była by wymagana. Jestem właścicielem mieszkania, jestem tam zameldowany ale nie mieszkam w mieszkaniu z ojcem.
Berjoza napisał:Do druga kwestia, która mi się nasunęła to ta związana z czasem, który skazany musi odsiedzieć.
forg napisał:Nic nie musi odsiedzieć. Czytasz nieaktualną wersję ustawy.
Oczywiście - nie możesz poświadczać nieprawdy. Ojciec mieszka sam, ojciec siedzi, zatem nikt nie udostępni mieszkania, by przeprowadzić testy techniczne aparatury do SDE.
Berjoza napisał:No tak ale mieszkamy w jednym mieście. Mógłbym teoretycznie podać swój nr kom i w dniu wizyty był bym w mieszkaniu ojca...
tekila901 napisał:wiem tylko tyle, że jeżeli w domu skazanego wystąpi choć jedno miejsce gdzie nie ma zasięgu, to już są z tego wielkie problemy.
czy w mniejszych miejscowościach, gdzie zdarzają się "czarne dziury" w dostępie do sygnału gsm, nadal istnieje możliwość dozoru elektronicznego?
tekila901 napisał:na jakiej zasadzie to działa?
tekila901 napisał:mój S. ma pracę, w której musi być w miarę mobilny, czasem trzeba coś załatwić w okolicy i nigdy nie wiadomo czy tam gdzie musi pojechać będzie akurat zasięg.