martika76
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 115
dzieki kadi juz lece czytac
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
elmaaa napisał:Moje pytanie brzmi czy domowy areszt może być wykonywany przez ostatni rok wyroku. Powiedzmy że ktoś dostał dwa lata więzienia czy jest możliwość po roku odbywania kary składać wnioski o odbywanie reszty czyli roku w areszcie domowym z elektroniczną opaską?? Bardzo proszę o szybką odpowiedz....
Paula_2017 napisał:dziś było posiedzenie w sprawie mojego i nie udało sięsprawa wygląda tak: mój ma 2 wyroki dlatego pierwszy został mu odwieszony chodzi o art. 292 par 1 ten wyrok odsiaduje, drugi art. 286 par. 2 i do tego jest grzywna, którą spłacam w uzasadnieniu dlaczego nie dostanie opaski powiedzieli, że skazany ma drugi wyrok w zawieszeniu i jak wyjdzie z opaską to istnieje duże prawdopodobieństwo popełnienia trzeciego przestępstwa
![]()
martika76 napisał:wczoraj byli u mnie sprawdzac zasieg odnosnie dozoru elektronicznego,i w zwiazku z tym mam pytanie-jak dlugo po tym moze odbyc sie wkoanda w/w sprawie???
communication napisał:Zadzwoń do Sekretariatu wydziału Penitencjarnego w SO danej właściwości... tam znajdziesz najpewniejszą i najdokładniejszą odpowiedź na swoje pytanie![]()
martika76 napisał:Communication przeciez mi chyba nie udziela takiej informacji...
martika76 napisał:Communication a nie orientujesz sie czy w Warszawie przypadkiem wirtualnie sie tego sprawdzic nie da??
martika76 napisał:dzieki Comm.. ale szkoda ze wyszukiwarka nieaktywna
i mowisz ze jakbym zadzwonila do wlasciwego Wydzialu Penitencjarnego to taka informacja bedzie mi udzielona mimo iz nie jestem zona tylko konkubina??
martika76 napisał:Dzieki z calego serducha:serce:
aa i jeszcze jedno pytanko-ktora sygnatura akt musze podac??ta na podstawie ktorego wyroku Sadu moj konkubent trafil do ZK(czyli np:... K ..../09 czy w ta ktora zostala nadana w momencie zlozenia przez niego wniosku o SDE )???
z gory dziekuje![]()