L
loczek25
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 667
skoro nie wiem, to wyjaśnij
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sulczyn89 napisał:czy mogę sie starać o zwolnienie i czy może mi ktoś podpowiedzieć jak mam to zrobić?? z góry dziękuje
czerwony90 napisał:Tylko mam problem bo nie wiem do jakiego sadu mam to wyslac![]()
GosiaiPiotr napisał:Masz odpowiedź na swoje pytanie" uzależnienie od alkoholu".W tym systemie nie można odbywać kary jeśli jest się alkoholikiem, może się mylę ale wydaje mi się ,ze odwołanie nic nie pomoże.... ;(
saguaroo napisał:Bardzo się mylisz. Ja jestem alkoholikiem i odbywam karę w SDE, co prawda nie piję już od czasu sporo wcześniejszego niż była rozprawa i ukończyłem terapię podstawową, kontynuuję pogłębioną ale to nie jest żadne przeciwskazanie że się jest alkoholikiem. Wręcz przeciwnie jeśli jesteś trakcie leczenia, utrzymujesz abstynencję to jest to motywator do tego by ci umożliwić korzystanie z terapii. Ja z SDE chodzę na terapię dwa razy w tygodniu.
Dodatkowo sąd dodał tylko w postanowieniu obowiązek kontynuowania terapii w trakcie kary i zakaz używania alkoholu co jest chyba oczywiste![]()