Telefony, karty telefoniczne

• Autor wątku Autor wątku dżudi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Ale jaki rodzaj karty bo w poznaniu na mlynie i nowosolskiej sa tylko dialtechy i chce wiedziec jak to wyglada w rawiczu

Patkaaax33 napisał:
Ale jaki rodzaj karty bo w poznaniu na mlynie i nowosolskiej sa tylko dialtechy i chce wiedziec jak to wyglada w rawiczu

na pewno tp działają..

Patkaaax33 napisał:
spytaj sie swojego faceta on wie najlepiej jakie dzialaja:)

No wlasnie nie mam jak sie go zapytac bo przewiezli go tam nie dawno i od tego czasu nie dzwonil bo nie ma jak i musze mu karte wyslac ... a nie weim jaka tam dziala ;( a do tego gdy tam dzwonil zeby sie dowiedziec to te chamy nie chcialy powiedziec ;/

Patkaaax33 Dziewczyno opanuj się !!! Jak Ty się w ogóle wyrażasz, masakra. Chcesz to w domu, między znajomymi, takie słownictwa używaj, ale nie tutaj. Obrażasz wulgarnie takim miejscu, zastanów się następnym razem, zanim zaczniesz pisać cokolwiek.
Nie maja obowiązku mówić! Czy Ci się to podoba czy nie.
Opcje masz dwie, czekać aż zadzwoni, może pożyczyć kartę. Albo wysłać list. Ewentualnie zostało jeszcze widzenie.

Patka nie chamy a pracownicy służby więziennej.
W Rawiczu jest budka telefoniczna obsługująca karty TP zatem są również możliwe doładowania telegrosika.

jeśli jest na 'zamku' to telefon ma dwa razy na miesiąc

Bzdura mąż jest na <zamku> i dzwoni raz w tygodniu :)

marzalena69 napisał:
Bzdura mąż jest na <zamku> i dzwoni raz w tygodniu :)

Mój dzwoni 3 razy w tygodniu a jest na p1. I co z tego? W każdym ZK jest inaczej.

Ostatnia edycja:
A mój jest na R1 i dzwoni co drugi dzień, a często i dzień po dniu. Boże kochany... opamiętajcie się dziewczyny. Co ZK to jest inaczej, niezależnie od podgrupy/rodzaju ZK. I tu nie chodzi o to, że ktoś bzdurę pisze! Nie wprowadzajcie innych w błąd, patrząc i pisząc przez pryzmat Np. Swojego partnera(jak dzwoni, jaką ma grupę i w jakim rodzaju ZK siedzi)!

Wydaje mi się,że Astom napisała o podgrupie zamkniętej w ZK w RAWICZU.O tym była mowa przynajmniej.

Patka pytała o Rawicz a Astom odpisała ,że tylko można na podgrupie zamkniętej dzwonić dwa razy co nie jest prawdą gdyż w Rawiczu telefony są co tydzień na tej podgrupie .

Najwidoczniej nie wytarczy tylko ten sam zakład karny i ta sama podgrupa a również indywidualnie jest to rozstrzygane.Innego wyjaśnienia tego nie widzę.

marzalena69 A może do Ciebie po prostu dany osadzony dzwoni raz?

Furia Nie ma takiej opcji. Jeżeli chodzi o "zamek".

Z pewnością do Astom dzwoni dwa razy w miesiącu a do mnie raz na....jaki czas możesz mnie oświecić.Wiem,że można dzwonić raz w tygodniu i każda cela ma wyznaczony dzień.

marzalena69 Inaczej, wybacz. Może właśnie do Astom dzwoni dwa razy w miesiącu, a do Ciebie (co jakiś czas)? Chodzi konkretnie o to, że to co pisała użytkowniczka wcale bzdurą być nie musi.

Oj to się nie zrozumiałyśmy:cool:Troszkę się ostatnio w Rawiczu zmieniło jeśli chodzi o telefony,gdyż wcześniej mogli osadzeni dzwonić dwa no w porywach trzy razy w miesiącu.

Marzalena ano się zmieniło :) Z tego co wiem to przysługują dwa telefony w miesiącu ale można się starać o zadzwonienie,by być w kontakcie z bliskimi częściej.Ale skazany musi wyrazić do tego chęć,bo jeśli nie poprosi o telefon oddziałowego to ten zapyta go czy chce zatelefonować tylko właśnie dwa razy w miesiącu.

A to widocznie mojemu małżonkowi bardzo zależy na częstym kontakcie z nami:) no i ma szczęście ,że się tak stara:razz:

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót