M
malutka200723
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 66
Mam jednak nadzieję,że napisze co myśli.Ptasior napisał:A do tego guest_user się na pewno nie odniesie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Mam jednak nadzieję,że napisze co myśli.Ptasior napisał:A do tego guest_user się na pewno nie odniesie.
Wychodzi, wychodzi. Tak jak piszesz każdy zakład ma swoje niepisane prawa.mialam nadzieje, ze wychodzi ktos z wokandy co nie przechodzl tych etapow, moze nie we wszystkich zakaldach tak jest, skoro kazdy z nich sie rzadzi swoimi prawami...
Nastka90 napisał:Ptasior a wiesz może czy mozna pogadac z dyrektorem,
zamotka86 napisał:Hej mój D siedział w 2007r ponad 2 lata z wokandy zabrał ze sobą 6mies i 29dni które teraz zostały mu odwieszone, dzisiaj miał komisje i dostał r2, czy z tak krótkim wyrokiem może starać się o wcześniejsze zwolnienie? jeśli tak to kiedy? i czy to że jest (był) jedynym żywicielem rodziny i za 2 mies urodzi mu się dzidziuś ma jakieś znaczenie?
malutka200723 napisał:Mój mąż stawał na przerwę dwa razy i "niby" miał przesłanki aby ją dostać i wiesz co mówiono Mu na posiedzeniu? Całkiem co innego niż pisali w postanowieniu. Tak samo jest z warunkowym.
A jak się odniesiesz do tego:
http://www.gazetawroclawska.pl/arty...zna-kupic-za-lapowke-filmy,id,t.html?cookie=1
Art. 81 kodeksu karnego. Ponowne warunkowe zwolnieniezamotka86 napisał:Hej mój D siedział w 2007r ponad 2 lata z wokandy zabrał ze sobą 6mies i 29dni które teraz zostały mu odwieszone, dzisiaj miał komisje i dostał r2, czy z tak krótkim wyrokiem może starać się o wcześniejsze zwolnienie? jeśli tak to kiedy? i czy to że jest (był) jedynym żywicielem rodziny i za 2 mies urodzi mu się dzidziuś ma jakieś znaczenie?
basia1989 napisał:dlaczego?...