K
Karolinka152
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 31
Ale musi byc okreslone ile dni ma sąd na rozpatrzenie
Bodajze było 40 dni.
Bodajze było 40 dni.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Karolinka152 napisał:Ale musi byc okreslone ile dni ma sąd na rozpatrzenie
colorblind napisał:Czytałam, że dopiero po 6 miesiącach można ubiegać się o zwolnienie warunkowe.
bzdura...igaaa napisał:Witam.
Słyszałam, że podczas wyborów parlamentarnych czasami wychodzą dekrety o warunkowych zwolnieniach z więzienia skazanych siedzących po raz pierwszy i z niezbyt wysokimi wyrokami.
Czy ktoś coś wie na ten temat? Cokolwiek?
Jestem całkiem zielona w tych sprawach, proszę o wyrozumiałość
A zapomniałeś, że z okazji EURO 2012 również?:beer:ak77 napisał:bzdura...
taaa, i jeszcze z okazji beatyfikacji (juz tutaj bylo) rocznicy katynskiej, wyboru nowego ministra i polskiej prezydencji w UE. Zapomnialem jeszcze ze w przyszlym roku bedzie koniunkcja kilku planet - tez dobry powod
moglabys przytoczyc szczegóły tego przypadku??igaaa napisał:Kiedyś coś takiego wyszło, mama mojego K. się tym interesuje.
olkcia napisał:Czy ktoś wie jak zwolnienia warunkowe wyglądają we Wrocławiu na Kleczkowskiej?
olkcia napisał:Wiem jak to wygląda z przygotowań i co musi się stać aby stanąć przed komisją bardziej chciałabym wiedzieć jaki jest % tych, którym się udaje itd.![]()