M
monika_1984
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 87
Moniak..wychowawca wysyla wniosek o warunkowe przedterminowe zwolnienie do sadu w przypadku jesli ZK wystepuje o to......
niestety co dzwonie do sadu to tego wniosku jeszcze nie ma.........a ten wniosek jest potrzebny do samej wokandy....
na tej podstawie sad decyduje o terminie posiedzenia ...ale poplatalam...
ale mam nadzieje ze mnie rozumiesz...
nie wiem tylko ile czasu potrzebuje sad na to aby rozpatrzyc te dokumenty...i w jakim najpoznieszym terminie wychowawca powinien je wyslac...z tego co zadazylam sie dowiedziec wokanda u mojego w ZK bedzie w drugim tygodniu wrzesnia...
a papierow jak nie bylo tak nie ma...............
CHYBA NAPISZE NA NIEGO SKARGE....!!! informowal nas w zeszlym tygodniu ze papiery sa wyslane ..a ich w sadzie wciaz nie ma...
robi to chyba po zlosci.....i przeciaga specjalnie....i nic nie chce nam powiedziec wiecej....
CO MAMY ROBIC??? DO KOGO SIE UDAC???
niestety co dzwonie do sadu to tego wniosku jeszcze nie ma.........a ten wniosek jest potrzebny do samej wokandy....
na tej podstawie sad decyduje o terminie posiedzenia ...ale poplatalam...
nie wiem tylko ile czasu potrzebuje sad na to aby rozpatrzyc te dokumenty...i w jakim najpoznieszym terminie wychowawca powinien je wyslac...z tego co zadazylam sie dowiedziec wokanda u mojego w ZK bedzie w drugim tygodniu wrzesnia...
a papierow jak nie bylo tak nie ma...............
CHYBA NAPISZE NA NIEGO SKARGE....!!! informowal nas w zeszlym tygodniu ze papiery sa wyslane ..a ich w sadzie wciaz nie ma...
CO MAMY ROBIC??? DO KOGO SIE UDAC???