R
rewia2903
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 2
Witam. Sluchaj mam problem i potrzebuje oceny sytuacji kogos kto byc moze ma podobna sytuacje do mojej i wie czego moge sie spodziewac. Mianowicie moj nazeczony obecnie przebywa teraz w areszcie sledczym od stycznia. Ok 5 lat temu mial sprawe i dostal 1.5 roku odsiedzial 0.5 roku i wyszedl i reszte kary mial przerobic na zawiasy ale oczywiscie byl wtedy mlody i glupi i sprawe zaniedbal. Wyjechal za granice i wrocil dopiero na swieta w grudniu oczywiscie w miedzy czasie stawial sie na widzenia z kuratorem cos tam zalatwial ale widocznie nie do konca. Skonczylo sie to tak ze po swietach znow go zgarneli i wlasnie jest teraz tak jak pisalam na poczatku- siedzi juz drugi miesiac. Zlozyl podanie o przerwe w karze a ja czekam teraz na wywiad srodowiskowy i potem wokanda. Jak go zlapali bylam w ciazy ale stracilam to dziecko nie wiem czy to wina tego ze tak to przezylam... w tym roku mielismy brac slub ale wszystko runelo bo go nie ma. Jego matka jest chora sprawowanie ma dobre. Jakie sa waszym zdaniem szanse na to ze dostanie ta przerwe bo chce w tym czasie poskladac papiery tak jak powinien zrobic to 5 lat temu. Przez ten okres nie mial konfliktu z prawem a wychowawca jest podobno dobrej mysli. Prosze o opinie to mi duzo pomoze. Z gory dziekuje i pozdrawiam.