M
moniura1980
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 53
a grypsuje bo nie chce miec przeoranej dupy i skarpet prac i gaci komus innemu
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
moniura1980 napisał:on jest naprawde super facetem,
Pouczasz kobietę, gdy sama jesteś z kimś, kto nie należy do najgrzeczniejszych jak to sama określiłaś?szka napisał:Mojemu P. nikt krzywdy nie zrobił ze współwięźniów, a do najgrzeczniejszych nie należy.
Tak sobie myślę jak Ci odpowiedzieć na Twoje pytanie i chyba nie pozostaje mi nic innego jak odesłać Cię do przepisów jak to zwykle sam czyniszforg napisał:Kiedy to było?
Gajana napisał:Pouczasz kobietę, gdy sama jesteś z kimś, kto nie należy do najgrzeczniejszych jak to sama określiłaś?
Gajana napisał:I chyba nie jesteś jednak taki stary na jakiego się tu kreujesz skoro nie pamiętasz ustaw starszych niż te z 1997 roku![]()
szka napisał:Słyszałam od samego zainteresowanego (znajomego mojego P.), że przestając grypsować, właśnie przez kolegów "po fachu" został dotkliwie pobity, wybito mu nawet 2 zęby.
forg napisał:I wyznaje między innymi zasadę, że grypsujący powinien wykorzystać seksualnie cwela. Takiego masz super chłopaka. I łudzisz się, że dostanie warunkowe przedterminowe zwolnienie?
Było to w 1991 i 1996forg napisał:Kiedy to było?
szka napisał:Nie pouczałam, tłumaczyłam. I według mnie jest różnica, nie być wyjątkowo "grzecznym", a grypsować.
Jasneforg napisał:Tak naprawdę to nie dal mnie ta odpowiedź. To odpowiedź dla tych, którzy w tym temacie będą szukać odpowiedzi na pytanie "kiedy należy się mojemu kochankowi wpz?".
moniura1980 napisał:To nie o to chodzi,poprostu wydaje mi sie ze tamten mial bardziej utrudniona sytuacje i mu shttp://forumprawne.org/newreply.php?do=newreply&p=1672015ie udalo,a wiesz cos moze o tych zakladach co pisalam?