M
mmm24
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 10
Witam mój chłopak w uhercach siedzi i ma w czwartek wokande. Ma wystąpienie od dyrektora i zapewnia że wyjdzie , ale ja tak bardzo sie boje że nie wyjdzie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
mmm24 napisał:Witam mój chłopak w uhercach siedzi i ma w czwartek wokande. Ma wystąpienie od dyrektora i zapewnia że wyjdzie , ale ja tak bardzo sie boje że nie wyjdzie.
emi_im napisał:mój też był w Uhercach , miał też poparcie i wyszedł 28.04
forg napisał:Historia zna przypadki, że mimo tego, że wniosek poparł dyrektor - lub nawet wystąpił dyrektor - to osadzony nie wyszedł.
Nie piszcie zatem: "wyjdzie", bo to nie forumprawne udziela wpz.
Ogłoszona została na początku grudnia, nie pamietam dokładnie którego dniaaloj1406 napisał:Wydaje mi sie, że ta ustawa wejdzie w życie już w maju (Art. 14. Ustawa wchodzi w życie po upływie 6 miesięcy od dnia ogłoszenia), została ogłoszona 5 listopada 2009.
Nie jestem jednak pewna, czy dobrze to interpretuję, jeżeli nie, proszę mnie wyprostować![]()
aloj1406 napisał:została ogłoszona 5 listopada 2009.
Zosia3530 napisał:czy może się starac o wcześniejsze zwolnienie