W
wieczny_smutek
Bemowo i Popowo podobno. Ile w tym prawdy to nie mam pojęcia.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
z wokanda to jest różnie to zależy za co kto siedzi jak się sprawuje itd. i to tęż zależy od sędziego i prokuratora więc to różnie bywa i nie sugeruj się tym gdzie lepiej wyjść z wokandy.gwiazdka2009 napisał:a tak z wlasnego doswiadczenia albo rodziny czy kolegow nie wiecie gdzie najlatwiej wyjsc z wokandy? ja slyszalam ze grojec albo zytkowice ale nie wiem ile w tym prawdy
gwiazdka2009 napisał:Kemi na wokande staje sie po polowie kary a potem co 3 miesiace
hruma napisał:witam...Mam pytanie bo mój mąż stara się o warunkowe zwolnienie i wiem że dobrym argumentem jest fakt iż po wyjściu będzie miał zatrudnienie.Proszę o informację w jakiej formie i co ma zawierać w treści takie zaświadczenie od przyszłego pracodawcy. We wtorek mam wizytę kuratorki w tej sprawie i nie wiem czy dobrze by było abym takie zaświadczenie jej już przedstawiała.
Pozdrawiam
Bo wszędzie panuje bałaganasian87 napisał:Jednak na tym odroczeniu sędzia nie wiedział że Zakład Karny występuje o to też. Jak to możliwe?