loco1 napisał:
Czytając Twoje teksty faktycznie widzę, że jesteś profesjonalną biznesłumen. I choćby dlatego nie powinnaś pisać o wyłudzeniach, skoro nie rozumiesz znaczenia tego słowa.
Masz racje, troche mnie ponioslo, jak jestem wsciekla, to robie dodatkowo masę błędów literowych.
Ja po prostu jestem bezsilna z powodu roznych praw i ustaw, których zwykly człowiek na co dzień nie czyta, skupiam sie na pracy aukcjach, obsludze klientow.
W kwietniu dostalam maila, ze wkrotce bedzie taka sprawa w sądzie i lepiej będzie ,gdy pójde na ugodę(zapłace 400 zł) poniewaz mail byl z konta prywatnego a strona ich jest w budowie (nawet dzis choc minelo 3 miesiace) i jest do nich tylko mail, brak adresu telefonu, gdy pokazalm tego maila kilku innym osobom, wszyscy stwerdzili ze to " ściema" i sposob na łatwe pieniądze. wywaliłam maila i o sprawie zapomniałam, a tu w środku wakacji wezwanie, i jak tu nie być wśiekłym, przecież nic nikomu nie zrobilam, stowarzyszenie clariity nie ucierpialo , nawet nic nie kupiło

, a większość klientow jest zadowolona, mialam 2 klientow, ktorzy nie byli zadowoleni, jeden uznal ze koszt kuriera 114 zl jest za wysoki, a drugi dostał w kopercie pęknięty produkt, więc odesłałam nowy , dobrze zabezpieczony.
Myslalam, ze aby była sprawa musi być pokrzywdzony , a tu niikogo takiego nie ma

((
a , zapomnialam o jednej klientce , ktora dostala 1 produkt inny i gdy go odeslala, przeslalam wlasciwy i gratis za moja pomyłkę, a pieniadze za przesyłke zwrotna, oddalam na konto.
Zawsze ufalalm klientom, i jezeli ktos napisla ze czegos brakuje, anie mialm mozliwosci sprawdzenia,bo nie robie zdjec ( a w zleceniu do pakowania jest produkt wymieniony) to dodsyłam i nie robie problemu.