L
loco1
Ale co do stanu faktycznego ma rację?Co innego powód przedstawia (w treści pozwu) jako dowód a co innego załącza jako dowód.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ale co do stanu faktycznego ma rację?Co innego powód przedstawia (w treści pozwu) jako dowód a co innego załącza jako dowód.
To już sąd oceni czy ma rację. Ja mam swój pogląd widzenia na "stan faktyczny", powód ma swój.loco1 napisał:Ale co do stanu faktycznego ma rację?
Jakim prawem nazywasz wpisujących się tutaj "ewidentnie winnymi" nie znając dokładnie treści każdego z pozwów i materiału dowodowego?
_poszukiwacz_ napisał:To już sąd oceni czy ma rację. Ja mam swój pogląd widzenia na "stan faktyczny", powód ma swój.
loco1 napisał:Pragnę zauważyć, że niewinni nie otrzymują takich pozwów.
Mam. Stan faktyczny w ocenie powoda to stan "X" podczas gdy w tym samym momencie czasu w mojej ocenie stan faktyczny to był stan "Y".loco1 napisał:Mówisz, że masz punkt widzenia na stan faktyczny
Chyba mylą Ci się postępowania.Poza tym, jeśli się nie mylę, to do momentu w którym ktoś mi winy nie udowodni to jestem niewinny. Prawda czy fałsz?
Na szczęście Twoje zdanie jest dla mnie ważne tyle co zeszłoroczne opady śniegu. Jak to się potocznie często mówi - "Masz prawo mieć własne zdanie, ja mam prawo je mieć głęboko w d...".loco1 napisał:Dla mnie jesteś winny - skoro piszesz tu w taki sposób.
Byc może, prawnikiem nie jestem.loco1 napisał:Chyba mylą Ci się postępowania.
To właśnie pokazuje powody, dla których zostałeś pozwany.Na szczęście Twoje zdanie jest dla mnie ważne tyle co zeszłoroczne opady śniegu.
Czego oczywiście nie można zagwarantować.a pozwani ci mają problem z głowy.
Jeśli bardzo chcesz..?Może zacznę pisać Panie loco1
loco1 napisał:Jeśli bardzo chcesz..?
Przede wszystkim nie ma żadnej gwarancji, że za moment nie wpłynie identyczny pozew np. od znajomego Królika.![]()
Chyba nie.To chyba się mylisz.