anthony napisał:
Ja rozumiem wszystko, ale Ty chyba nie widzisz podziału na widzenie bezdozorowe a widzenie bezdodorowe w oddzielnym pomieszczniu (intymne dla laików)...
Forg chyba już wszystko napisał więc nie będę sto razy Ci tego tłumaczyć, że to:
forg napisał:
Nieprawda. Pokaż, w którym miejscu kkw lub też przepisy wykonawcze nakazują umieszczenie łózka w sali do widzeń bez dozoru funkcjonariusza w oddzielnym pomieszczeniu i wskazują, że jest to miejsce do uprawianie tam seksu. Nie znajdziesz takich zapisów.
Są jednostki w Polsce, gdzie w takich pomieszczeniach są krzesła i stół. I nic więcej.
Dodam tylko jeszcze, że są jednostki, w których na widzeniu bzd w oddzielnym pomieszczeniu jest właśnie tylko stół i krzesła - jednak wygimnastykowani uprawiają tam seks, bo można, ale są też takie jednostki gdzie jest stół i krzesła i jeszcze zapowiedź f-sza, że co jakiś czas będzie tam zaglądał więc to naprawdę nie oznacza widzenia intymnego. I cały czas mam wrażenie, że Ty Anthony mówisz o jakichś jednostkach nietutejszych...
I w ogóle to pierwsze słyszę, że jakiś zakład nie ma pleksy i nie udziela takich widzeń - i jak mam to w ogóle rozumieć? Że są jednostki, w których nie można wymierzyć kary pleksy, bo nie da się jej zrealizować? Czy może wymierza się ją, ale oznacza ona kompletny brak widzeń, ponieważ nie można jej zrealizować?
I nie wmawiaj mi, że nie mam wyczucia dobrego smaku i najlepiej to bym chciała, żeby można było uprawiać seks w sali ogólnej!
Comm - to to ja wiem, że nie wystarczy poprosić, tylko Ty chyba nie rozumiesz mojego stylu pisania..., a ja później muszę czytać Twoje wypowiedzi, które brzmią jakbym to ja czegoś nie rozumiała, a Ty byś mi to tłumaczył, ale dobra
Demon i jeszcze np. AŚ Toruń - widzenia bzd w oddzielnym pomieszczeniu to mała sala, tzw. adwokatka, tylko, że tam akurat f-sze nie wchodzą - przynajmniej tak mi mówią jak o to pytam