L
loczek25
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 667
ilość godzin zależy raczej od podgrupy plus ewentualna godzina na dziecko plus ewentualne nagrodówki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
sheina napisał:To najlepiej zadzwoń i zapytaj, albo Twój niech zapyta wychowka i Tobie powie.
sheina napisał:No chyba napisałam jasno kogo.
Zastanów się czy -eś, czy -aś...forg napisał:Nie, nie napisałeś. To co użyłaś
sheina napisał:Zastanów się czy -eś, czy -aś...
Oczywiście, że się odniosę - z wielką przyjemnościąforg napisał:Odniesiesz się teraz to reszty mojego wpisu?
Z tego co mi wiadomo kraj, w którym żyjemy jest państwem demokratycznym, czyli obowiązuje w nim wolność słowa. Dlatego też nie wiem dlaczego się przyczepiłeś, mogę sobie napisać wychowek jak i wychowawca. I co najważniejsze to jest ta sama osoba.forg napisał:W SW nie ma stanowiska "wychowka". To co użyłaś, to jest określenie o pejoratywnym zabarwieniu.
A ja Ciebie poproszę abyś czytał dokładniej.tomisam napisał:muszę się wtrącić do waszej rozmowy , w sw istnieje taka ranga jak wychowawca oddziałowy jest to oficer służby więziennej, na ogół kapitan,a co do widzeń sam wychowawca nie może informować o widzeniu osób trzecich bez konsultacji z osadzonym
sheina napisał:Z tego co mi wiadomo kraj, w którym żyjemy jest państwem demokratycznym, czyli obowiązuje w nim wolność słowa.
spinca napisał:Z tych samych powodów istnieje wolność formułowania regulaminów portali prywatnych.