W
wieczny_smutek
Tak Forg, czytałam i mam kodeks w domu. Jednak ciężko w to uwierzyć, dlatego chciałam się upewnić. Dziękuję za odp.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gosik534 napisał:bo nigdzie nie jest napisane, że tych widzeń nie można połączyć.
Maja, nie martw się na zapas, jest wiele jednostek, w których można siedzieć normalnie obok siebie, a jak pojawisz się w nowym miejscu to szybko się zorientujesz jakie panują tam zasady więc jak będziesz się ich trzymała to nic nie będzie ryzykowne - czasami w poczekalni jest wywieszony regulamin dot. zachowania w sali widzeń, a jeśli nie to Twój partner sam się tego dowie od innych współosadzonych i Ci powie czy możesz usiąść obok niego czy nie. A jeśli będzie zasada "naprzeciw siebie", a Ty jesteś w ciąży to zawsze możesz spróbować zapytać osobę dozorującą widzenie czy istniałaby możliwość, żebyś choć na chwilę mogła usiąść obok swojego partnera.MajaAleksandra napisał:Tylko że chyba trochę głupio i ryzykownie tak bez pytania się ładować koło niego coby problemów nie narobić.No i nie mam pojęcia gdzie go poślą...
agnienia111 napisał:mam pytanko odnośnie rewizji osobistych przed wejściem na widzenie!konkretnie chodzi mi o to jakie przepisy to regulują!bardzo proszę o szybki odpis!