forg
Praktyk
- Odpowiedzi
- 20 515
gamala napisał:nie sa czestsze?
Bardziej częste niż?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gamala napisał:nie sa czestsze?
Kaaśka napisał:ale chodzi i o ta godzine dodatkowa na dziecko. 2 regulainowe zostaly jusz wykorzystane, a akt urozenia z nazwiskiem ojca zostal sporzadzony niedawno. Tak wiec przysluguje ta dodatkowa godzina na dziecko? Czy po prostu ojciec musi cos tam pisac, ze chce by mu dali ta dodatkowa godzine. Przepraszam, od samego poczatku mi o to chodzilo, ale zle sprecyzowalam pytanie. Chodzi o TA GODZINE na DZIECKO!:help:
bagietka211 napisał:Czyli ja nie mogę w niedzielę iść na widzenie
klena napisał:- na widzenie mozesz pojechać choćby i jutro, jeżeli jest w ZK, bo jezeli jest w AS to widzenia są w soboty,
klena napisał:- możesz się starać o przepustkę losową, np. kiedy dziecko zachoruje na opiekę nad dzieckiem, ale musisz mieć na to wszystko dokumenty, chociaż może być problem bo ma sprawę w toku,
klena napisał:- dużo zalezy tez od tego do jakiego zakładu trafi,ale myślę, że do połotwartego
estera0 napisał:Aaa... Najbliższy ZK jest ok. 80km od jego miejsca zameldowania
forg napisał:Twierdzisz, że w każdym areszcie śledczym widzenia są tylko w soboty???
Przepustka bo dziecko zachorowało? Chyba sobie żarty stroisz.
A możesz podać na jakiej podstawie tak twierdzisz?