Widzenia z dzieckiem cz. II

• Autor wątku Autor wątku Kaaśka
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie napisalam ,ze wszedzie jest tak samo,pisalam ,ze kazdy ZK ma swoje przepisy

No to teraz to juz nie wiem...bo ja z nia pojde i mnie cofna to mi widzenie przepadnie....:(

Po prostu zadzwon do ZK i spytaj i bedziesz wiedziala.

No mi chodzi o zk w kielcach. A jak bedzie wygladalo to przejscie wogole? Moge ja na rekach trzymac?

A czemu nie mozesz? Mysle ze bedziesz musiala ja puscic tylko jak beda Cie na bramce "przeszukiwac" bo musza zobaczyc czy czegos nie wnosisz ale potem ja mozesz normalnie na rece wziac.Moja jest duza a za pierwszym razem na chwile tez musialam ja potrzymac bo bala sie

A jutro jak bym tam zadzwonila to ktos wogole bedzie ze mna gadal? Bbo przeciez swieta...:)

mi w kielcach mówili ze na dziecko jest potrzebny akt urodzenia ale to bylo dziecko mojego męża wiec nie wiem czy tak samo jest jesli to nie jest dziecko twojego chlopaka

No tylko nadal nie wiem czy takie malutkie dziecko musi buc wpisane na liste czy nie a we wtorek chcialam juz z nia isc

Zadzwon jutro,nawet ze sa Swieta to powinni i tak Ci odpowiedziec,a jak nie to dzwon we wtorek rano i bedziesz miala jasna sytuacje.Jak czekalam na widzenie to byla kobieta z malenkim dzieckiem i wystarczyl akt urodzenia a on nie byl biologicznym ojcem -tak mowila i weszla bez problemu

No tak ale nie wiadomo czy to dziecko bylo wpisane. A jak by musial ja wpisac to bym musiala czekacaz zatwoerdzi to ktos

Pisalam Ci ze miala tylko akt urodzenia ,dziecko nie bylo wpisane ,tylko ona ,ale nie ma co gdybac ,po prostu jutro zadzwon i spytaj,:)

Dzwonilam ram i nie musi byc wpisana... suer :)

Mam pytanie czy jezeli jezdzilam do aś wejcherowo i skonczyly mi sie widzenia a mojego chlopaka przeniesli do slupska czy mamy nowe widzenia czy nie

widzenie są odpowiednie do podgrupy bez względu w którym Aś jest skazany:)

Czyli beda wiedziec ze mial juz wszystkie trzy widzenia

Powrót