WIEZIENNICTWO

• Autor wątku Autor wątku kaczka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
K

kaczka1

Nowy użytkownik
Odpowiedzi
25
co oznaczaja literki na palcu BYR?moj maz ma takie.bo ma tez LTZ.ale to juz wiem co oznacza

Proszę nie dublować tego tematu - Y

a małżonek nie chce Pani powiedzieć co to oznacza?

nie chce mi powiedziec,sama musze sie dowiedziec.jednego juz sie dowiedzialam.

jedyne co mi przychodzi do głowy to ruble białoruskie-ale to chyba nie o to chodzi :) Bo rozumiem że LTZ oznacza 'Litość to zbrodnia"?

dzieki eseczka.ale to raczej nie to

a moze mi sie pomylily te literki,moze jakas przekrecilam.napewno bylo pierwsze B,Ii r na koncu.nie jestem pewna tej srodkowej.

na "Y" to mi żaden wyraz do głowy nie przychodzi :what:

a zzzzz? moj ma ale nie chce mi powiedzic co to znaczy, tylko nie jestem pewna co do ilości tych zetek 8)

BKR- Boze kopsnij rozumu..ale ile liter, tyle moze byc tlumaczen

asiu ja tez nie wiem co to znaczy?ale tych zetek bylo wiecej czy mniej niz 5?

alutka moze masz racje ze to jest BKR

moj maz ma jeszcze LTZ.to oznacza litosc to zbrodnia,PSM to pamietaj slowa matki.po co mu takie literki,jak on bedzie wygladal jak wyjdzie to jest glupota ale robia to z nudow

Ja mojemu zabroniłam cokolwiek sobie robić bo przecież można się przez to czegoś zarazić...Poza tym po co sobie to robić, bez sensu...

marta ja swojemu tez zabronilam i obiecal mi ze nie zrobi zadnej dziarki ale tam to jesr silniejsze.kazdy osadzony ma jakas dziarke.moj maz jest tymczasowo areszt.a procz tych liter zrobil jeszcze sobie na reku pajeczyne,kreska przerwa kreska co oznacza przerwa w karze i love k.a jest tam prawie 4 miesiace

sorki.kreska przerwa kreska oznacza przerwe w zyciorysie

[cytat:1pggck2n]
kazdy osadzony ma jakas dziarke
[/cytat:1pggck2n]
Mylisz się moja droga.

[cytat:1pggck2n]
ale robia to z nudow
[/cytat:1pggck2n]
Niektórzy z nudów czytają książki np...

moze i sie myle ale nie spotkalam osoby ktora wyszla z kryminalu bez dziarki.najczesciej sa to pajeczyny

To czy ktoś ma dziarę to kwestia indywidualna, mój 3 mies aresztu i teraz 14 mies więzienia za sobą i nie przyszło mu to na szczęście do głowy, mówi, że może sobie zrobi jakąś fajną jak wyskoczy.

Bosze................A skąd takie poglądy kaczko?Dobrze byłoby,żeby każdy po wyjściu miał.....ale nauczkę.

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót