Mam dobrą wiadomość dla mnie i dla was także.
Sprawa wyglądała u mnie tak, iż 26.07.2009 zostałem oszukany i dokonałem przelewu.
Sprawę na policje złożyłem dnia 27.07.2009. Tego też dnia zadzwoniłem do Invest Banku w którym oszust miał konto, naprawdę byłem rozwścieczony, także dzwoniąc nawrzucałem im, wysłałem pismo, podałem wszelkie dane gdzie złożyłem zeznania, poinformowałem ich, o tym, że zajęła się tym TV i prasa, dałem nr. tel itd itp. Dzwoniłem nawet bezpośrednio do banku w Wejherowie, do dyrektora w którym konto oszusta zostało założone, dzwoniłem również do Warszawy do działu reklamacji.
Musiało ich to ruszyć ponieważ dnia 28.07.2009 zadzwoniła do mnie policjantka z KPP Wejherowo prosząc o dokumentacje z transakcji i maile od oszusta, co też uczyniłem wysyłając do niej drogą elektroniczną.
Wczoraj tj 04.08.2009 odebrałem pismo w którym poinformowano mnie iż oszust Mariusz Kamiński został złapany dnia 29.07.2009 przy probie podjęcia pieniędzy z bankomatu pochodzących z oszustw.
Mam nadzieje, że pieniążki odzyskam. I jak widać jeśli Ci naprawdę zależy można poruszyć wszystkimi, aby wzięli się do roboty.
Także jeżeli też zostaliście oszukani zgłoście sprawę gdzie się da: Policja, allegro, Banki ( twój i oszusta ), TV, prassa itp. i nie poddawajcie się.