S
Skoczek1305
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 3
Dziękuję Zielona27. Zrobiłam jak napisałaś teraz pozostaje mi czekać
A w liście mogę wysłać te zdjęcia?
A w liście mogę wysłać te zdjęcia?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
M.in. od zachowania. Prawdopodobnie musiał coś "nabroić", za co został zdegradowany, w nagrodę nie jedzie się z p2 na p1.justyna 1202 napisał:ale czemu na zamek a nie tak jak tam na p2 ma maly wyrok bo 6mcy od czego to zależy? prosze o odp. z wyjasnieniem dziekuje bardzo.
Skoczek1305 napisał:Witam![]()
Chciałabym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z widzeniami stałymi.
Nie jestem ani żoną, ani nie mamy dzieci i aby na tej liście się znaleźć muszę napisać pismo do dyrektora zk tylko nie bardzo wiem jak mam je sformułować. SW powiedział mi, że mam napisać coś o tym, że po wyjściu narzeczonego nadal będziemy mieć bliskie relacje. Ma może któraś z Was jakiś pomysł jak to napisać?
xxxx84 napisał:jak obecnie jest z wokandami w Potulicach????
Proszę się nie wyrażać jak dresiarz. Pytania zadajemy we właściwych wątkach. Łatwiej wtedy uzyskać odpowiedź.rozka2007 napisał:jakiś problem
bydgosz napisał:moja prosba co moge sie spodziewac na tej rozmowie, jakie padaja pytania no i najlepiej jakich odpowiedzi oczekuje osoba je zadawajaca.
bydgosz napisał:nie dzieki. zalezy mi na tej pracy i sie stresuje
Anka2013 napisał:jak tak to od kiedy może się o nie starać.