M
marysienka152
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 22
ehh to ja już nic nie rozumiem
ale wyslę mu to ksero na wszelki wypadek...
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
marysienka152 napisał:hej
mój chłopak od wczoraj jest w zk w Potulicach ale maja go przenieśc do Strzelewa tylko nie wiadomo kiedy... i mam takie pytanie bo chciałam jechac do niego w sobote ale sie dowiedziałam od niego że i tak nie wejde bo poza zgodą potrzebuje ksera dowodu osobistego... i tu moje pytanie.. po co on im? nie można skserowac lub zawiezc im skserowanego jak się pojedzie do niego na wizyte?
marysienka152 napisał:hej jutro wybieram sie na widzenie pierwsźy raz do potulic.. jak tam dotrzec z bydgoszczy? dodam ze jade z konina pociagiem.. a i jeszcze jedno mozna wnosic na widzenie bielizne dla osadzonego?
Przy dworcu PKP jest jakby zajezdnia autobusowa, tam łapiesz autobus nr 54 (stanowisko 4), który jedzie pod dworzec PKS. Możesz iść na dworzec PKS na pieszo, jest jakieś 15-20 minut, ale dla osoby nie znającej miasta nie jest to najbardziej komfortowe. Z dworca PKS dojedziesz autobusem do Potulic, z przystanku jest do zakładu żabi skok.marysienka152 napisał:hej jutro wybieram sie na widzenie pierwsźy raz do potulic.. jak tam dotrzec z bydgoszczy? dodam ze jade z konina pociagiem.. a i jeszcze jedno mozna wnosic na widzenie bielizne dla osadzonego?
Oj z Dworca Głównego PKP na dworzec PKS to się idzie dobre pół godziny, bo w 15-20 minut to można najwyżej dojść do przystanku PKSu przy Operze, na którym to nie wszystkie autobusy do Potulic się zatrzymują.SaliMali napisał:Możesz iść na dworzec PKS na pieszo, jest jakieś 15-20 minut
amela2 napisał:Witam wszystkich, mam kilka pytań, moj mąż wczoraj został przeniesiony do Potulic z Warszawy,
marysienka152 napisał:Hej mam takie pytanko.. Bo mój P. dzwonił do mnie i mówił że ma talon na rzeczy ale nie powiedział konkretnie co można mu przywieźc.. a w sobote jedziemy na odwiedziny i chcieliśmy mu je zabrac... Jak to wygląda z dawaniem rzeczy? są jakieś określone jakie mozna zabrac i ile? bo nie wiemy teraz co zrobic...
angel1649 napisał:witam moj maz w nastepnym tygodniu jedzie do potulic jak tam jest? jak odwiedziny? ile trwaja i w jakie ni sa? czy ktoras bedzie jechac 12, 13 luty do potulic z kimmogla bym sie zabrac jestem z bydgoszczy
angel1649 napisał:a skad jedzies zatrzymujesz sie w bydgoszczy? bysmy mogly zabrac sie razem autobusem bo janie wiem nawet gdzie jest ten zaklad jakos 10 bede dzwonic do tego zakladu i dowiem sie czy moj sie tam znajduje juz. wiem ze teraz po niedzieli ma tam jakos trafic. jak czesto i od kiedy moga tam dzwonic?
angel1649 napisał:acha moj pewnie bedzie na p1
a jak mam dodatkowee na dziecko tomoge wziasc npw sobote 2 godziny