M
monika89
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 1
moj mąż jest od 09.09.09 w zk w tarnowie powiem szczeze ze nie jest tam zle robi kursy na elektryka choc staral sie o przerwe w karze na wokandzie dwóch sie zgodziło a trzeci sędzia stwierdził ze mam siostre to moze mi zostac z dziećmi a ja moge isc do pracy tylko ze siostra ma swoje dziecko i w niczym mi nie pomaga .na wokandzie mąż nie mial nic do gadania pisze teraz zazalenie do karakowa mam nadzieje ze to przyniesie jakis skutek bo ma 2 lata do odsiatki .Jezeli ktos bedzie miał jakies pytania co do wniosków o warunkowe zwolnienie czy o przerwe w karze piszcie pomoge tez wam załatwic kase z sądu bo mozna troche załatwic pozdrawiam
sa tragiczne ale najlepiej isc z rana inie w pierwsza sobote miesiaca bo stoi sie 3 godziny ja mam 7 miesieczna córeczke i ciezko było sie dostac bo ludzie nie sa zbyt uprzejmi radze isc tam przed godz 7 zarejestrowac sie i czekac no i modlic sie ze dostaniesz sie na stara sale bo w nowej widzenia sa przez okienko
witam mam pytanie po jakim czasie mąż moze sie starac o półotwarty ??? mamy dwójke dzieci a on ma 2 lata do odsiatki i chcial by czesciej dzwonic i miec leprzy kontakt z nami prosze o odpowiedz
iiiki napisał:moj chlopak wlasnie dzisiaj mial transport do Tarnowa....jest juz po wyroku i jestem zalamana czytajac opinie o tym ZK...przez kilkanascie miesiecy byl w Piotrkowie Trybunalskim i tam naprawde bylo w porzadku. Mamy dwoje dzieci, z ktorymi czesto chodzilam na widzenia, ale teraz nie wiem czy sie odwaze....Czy widzenia w Tarnowie naprawde sa takie tragiczne??? Co ja powiem dzieciakom....?
sa tragiczne ale najlepiej isc z rana inie w pierwsza sobote miesiaca bo stoi sie 3 godziny ja mam 7 miesieczna córeczke i ciezko było sie dostac bo ludzie nie sa zbyt uprzejmi radze isc tam przed godz 7 zarejestrowac sie i czekac no i modlic sie ze dostaniesz sie na stara sale bo w nowej widzenia sa przez okienko
witam mam pytanie po jakim czasie mąż moze sie starac o półotwarty ??? mamy dwójke dzieci a on ma 2 lata do odsiatki i chcial by czesciej dzwonic i miec leprzy kontakt z nami prosze o odpowiedz
Ostatnią edycję dokonał moderator: