A
Akte
Być może macie rację - ja trzymałam się tego, że rozmawiamy o recydywistach i zrozumiałam Zerosix tak, że chodzi jej o erkę.
Tak to wszystko prawda, tylko, że Iskierka pisała, że wych. wspomniał o Wojkowicach i o Zabrzu - to by mógł się zdecydować czy chce go osadzić na erce czy ze względu na jakieś okoliczności na petce, bo tak to jak dla mnie wynika z tego, że i Zabrze i Wojkowice są dla R. Pomijam fakt, że jak się uprzeć to w każdym rodzaju/ typie ZK można kogoś upchnąć, sęk w tym, że są to jakieś jednostki przebywające wyjątkowo w takim czy innym ZK, a skoro partner Iskierki ma być przewożony już docelowo to wypadałoby, żeby został osadzony we właściwym ZK. A jeśli w Wojkowicach jest oddział dla R to mogłaby nastąpić jakaś aktualizacja na stronie SW, bo naprawdę jest to niejasno rozpisane, a od tego wyszliśmy, że Forg napisał:z bytomia napisał:Z tego co wiem, to jeśli przemawiają za tym specjalne względy resocjalizacyjne jak mała szkodliwość czynu, stan demoralizacji, bądź krótki wymiar poprzedniej kary. Może właśnie o to chodziło?
jak dla mnie takie wielokrotnie to to nie jest..., a już na pewno nie jest to rozpisane w sposób oczywisty biorąc pod uwagę to, co jest napisane w przeznaczeniu jednostki i w statystykach, w których erka w ogóle nie jest ujęta - to gdzie oni tam siedzą - w piwnicy?forg napisał:Wystarczy spojrzeć na stronę SW i wielokrotnie pojawiają się informacje...