K
klara1982
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 140
marne szanse... tego typu leki potrzebujący dostają jak zachodzi taka potrzeba....
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
oliola napisał:to już każdego sprawa osobista, czy ma zamiar przedawkować polopirynę i trafić do szpitala na płukanie żołądka.
kingap50 napisał:Czy Był Ktoś na lipa na bialolęce? jeśli tak to niech napisze co i jakz gory dzięki
klimatyzacje napisał:Co to znaczy "na lipa" ?
Rozumiem że osadzony z którym chcesz porozmawiać jest w areszcie i nie macie możliwości kontaktu.Białołęka to olbrzymi areszt, cele bardzo często są zmieniane.Wątpię żeby w ten sposób udało się porozmawiać.Możecie mieć z tego tylko problemy.Czyżbyś naoglądała się Symetriikingap50 napisał:Chodzi o rozmowe z kims przez okno... Np. z chlopakiem
Felerian napisał:Możecie mieć z tego tylko problemy.Czyżbyś naoglądała się Symetrii![]()
klara1982 napisał:W ZK Białołeka nie mozna zrobic zakupów na widzeniu, jedynie mozna na widzeniu zjeść czy napić się kawy herbaty....w Areszcie Śledczym można ale w ZK nie.
myszkaa napisał:Mam pytanie, czy paczkę żywnościową dla osadzonego w ZK Białołęka mogę dostarczyć osobiście każdego dnia?
Na stronie ZK jest napisane, że paczki żywnościowe są przyjmowane od poniedziałku do soboty w godz. 8-13, nic więcej... W związku z tym, mogę chyba przywieźć paczkę wtedy, gdy mi pasuje?