B
betterofalone92
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 155
Bardzo proszę o nie pouczanie mnie w kwestii mojego kindergeld, ponieważ nic nie zatailiśmy w Familienkasse i ROPSie , dostarczyliśmy wszystkie potrzebne dokumenty oraz wszystko wykazaliśmy i skoro Familienkasse wypłaciło nam pieniądze od razu z decyzją pozytywną to chyba wszystko jest dobrze? Jeśli Pan nie zna mojej sytuacji do końca to proszę nie się nie wypowiadać, bardzo grzecznie proszę
każda sprawa jest indywidualna i nic zwracać nie będę musiała. Bardzo jestem ciekawa ile Pan ma lat, skoro przez internet może Pan stwierdzić w jakim ja jestem wieku, otóż studiuję prawo i mam 22 lata
Sama wszystko załatwiałam , więc przykro mi ale rodzice nic nie ukrywali przede mną jak to Pan uważa , zbierałam tylko podpisy od mamy i taty
Napisałam że wnioskodawcą może być osoba mieszkająca w Niemczech i pracująca , jednakże w niektórych wypadkach może być to osoba , która mieszka w Polsce i utrzymuje dzieci. Mój przypadek już przedstawiłam, Pan swój również, więc dziękuję za przyuczenie może się przyda na przyszłość
O to tutaj na tym forum chodzi, żeby się wzajemnie informować. Pozdrawiam
Ostatnia edycja: