R
rodriges11
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 17
zostało zrobione mi zdjęcie fotoradarem przez straz gminą 22.10.2010, wezwanie o wykroczeniu dostałem 28.07.2011. fotoradar był ukryty, niewidoczny, nie było oznakowania znakiem ze uwaga na fotoradar, fotoradar był wyporzyczony od jakieś prywatnej firmy. nie robił blicu ( swietlnej oznaki podczas zrobienia zdjećia. legalizacja do 30.11.2010. kąt pomiru 22 stopnie do pomiaru predkości. moje pytania to:
1. czy moze być tak duzy okres od zrobienia zdięcia do dostarczenia wezwania.
2.czy straz gmina mogła robić zdjecia w 2010.
3. czy fotoradar mugl być ukryty( niewidoczny), nie robić blica, brak tablic oznaczenia ze jest pomiar fotoradarem.
4. czy mógł być błedny pomiar przez iny kąt niz 22 stopnie, porzez ze był ukryty poza drogą i kat nie mógł być zachowany.
5. czy jest szansa wygrania sprawy przed sądem, czy lepiej zapłacić ten mandat
dodam ze sprawa dotyczy słynego fotoradaru z gminy kochanowice wojewuctwo Śląskie. powiat lubliniec.
dziękuje z góry za pomoc.
1. czy moze być tak duzy okres od zrobienia zdięcia do dostarczenia wezwania.
2.czy straz gmina mogła robić zdjecia w 2010.
3. czy fotoradar mugl być ukryty( niewidoczny), nie robić blica, brak tablic oznaczenia ze jest pomiar fotoradarem.
4. czy mógł być błedny pomiar przez iny kąt niz 22 stopnie, porzez ze był ukryty poza drogą i kat nie mógł być zachowany.
5. czy jest szansa wygrania sprawy przed sądem, czy lepiej zapłacić ten mandat
dodam ze sprawa dotyczy słynego fotoradaru z gminy kochanowice wojewuctwo Śląskie. powiat lubliniec.
dziękuje z góry za pomoc.