Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
aha a jaka niespodzianka przed widzeniem czeka :)) jestem ciekawa i jak jest na takim widzeniu bezdozorowym :)a godziny mozna zlaczyc jesli rodzina raz w miesiacu bedzie przyjezdzac bo daleko mieszka i nie ma czym jechac

Witam!
mam pytanko: czy ktos moze jedzie z Warszawy w czwartek na widzenie?
pozdrawiam

googi
Wiem jaka niesopodzianka hehe też taką miałam.

piszcie laseczki jaka niespodzianka przeszukanie czy cos??? a tak pozatym to w czerwonym sa bezdozorowki i intymne na bezdozorowkach sa kamerki co nie?

Witam! Czy jedzie ktoś może środa/ piątek na widzenie do Czerwonego Boru w najbliższym czasie?

kasienka 232 albo googi napiszcie mi jaka czeka siespodzianka przed bezdozorowym widzeniem bo po swietach mam tekie widzonko i wole sie przygotowac :)prosze was napiszcie jak najszybciej o jaka niespodzianke chodzi

maja ja juz wiem o co chodzi z ta niespodzianka :D:Da co do wokandy to moj bedzie mial 1 wokande w sierpniu albo we wrzesniu

witam wszysztkich. tak czytam o tym czerwonym borze to jestem przerazona mój mąz stara sie o przeniesienie do tego zakładu karnego z kaminska. prawdopodobnie zanim bedzie transport do CzB. bedzie miał P2 , bardzo sie cieszy z tego wyjazdu a ja juz sama nie wiem co mam robić, w czerwcu ma połowe kary i liczy ze stanie na wokande w Cz. b i bedzie po sprawie, ja jednak czytając wasze wypowiedzi o tym zakładzie zaczynam miec wątpliwości czy dobrze robi przenosząc się. Kaminsk jest bardzo daleko bo mam 300 km od domu ale najdłużej na widzenie czekałam 2 h a wy mi piszecie ze do 7h nawet sie czeka i wokand sie nie dostaje. Boze czy on dobrze robi przenosząc sie.a czy któryś z waszych chłopaków, męzów był lub jest zadowolony z Czerwonego Boru???

zlotam1979 Mój Skarbowaty właśnie 7.04 wyskoczył z pierwszej wokandy! :D :D Jeśli będzie na p2 i będzie realizował program, uda się z pracą bądź chociażby wyrazi chęć jej podjęcia i przerzucą go na pawilon dla pracujących '16ka' to będzie dobrze. Bardzo ważne jest również by nie miał wniosków karnych, a starał się o nagrodowe i pochwały, wychodził z jakąkolwiek inicjatywą! Słyszałam, że z wokandami nie jest źle:) Dużo zależy też od przeprowadzonego wywiadu środowiskowego w miejscu zamieszkania(czy ma gdzie wrócić, wsparcie w rodzinie, praca itp) oraz opinii wychowawcy. Głowa do góry, pozdrawiam- to nie jest zły zk jeśli tak można to ując;)

bardzo dziękuje maja1212 za odpowiedz. troche mnie pocieszyłas z tym ze nie jest tak zle w tym czerwonym borze, a moje kochanie jest dosc obrotna osoba, lubiana i wszędzie daje sobie rade także moze sie uda. wszyscy narzekaja na kaminsk a on sobie tam dobrze rade daje a w srode staje na komisje i pewno (liczymy na to ) dostanie P2.

mam jeszcze pytanko. jak to jest w czerwonym borze z przepustkami, czy jesli mając P2 i zostanie tam przewieziony to ma szanse na przepustke od razu, jak to jest w praktyce wygląda jeśli ma dobra opinie od kurator i ostatniego wychowawcy, ktoś moze wie. dziekuje z góry za odpowiedz.

Ostatnią edycję dokonał moderator:
Przepustki to forma nagrody :) przysługuja po 1/4 kary
Z pierwszych wokand w C.Borze wychodzą z małymi wyrokami.A reszta od 3 w górę.

chciala bym sie podzielic z wami dobra wiadomoscia mojego K dzis przeniesli a dzis tylko 2 osoboby zostaly przeniesione na oddzial otwarty czyli blok 16 jutro moj idzie do pracy a ja ide na straz w poniedzialek i szybciej czas bedzie lecial a jak tam na tym bloku 16 sa widzenia :)) w jakie dni :)

I tęskni, bo czuje, że kogoś mu brak.
Ten ktoś jest blisko, nie powiem Ci, kto.
I pragnie Ci wyznać, nie powiem Ci, co.
Lecz serce Ci powie za tydzień, za dwa,
Że ten ktoś, kto Cię kocha, to właśnie ja.

to super kochana202. a jak długo twój K sie starał o przeniesienie na blok 16 ? bo mojego maja przewieżć na czerwony bór w ciągy tygodnia bo dotał p2 i bedzie starał sie tam o prace, dlatego pytam sie, jak długo starał sie na tę pracę.

kochana202- tzw "16ka" to nie otwarty, a pawilon dla pracujących. Jeśli będzie pracował to widzenia tylko w soboty!!Ale sądzę, że to lepiej niż np środa, piatek prawda? :) Pozdrawiam

Powrót