Zk Czerwony Bór

• Autor wątku Autor wątku ona86
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
MaggieBez napisał:
Tak, wypisujesz w rejestracji zwykły kwitek na widzenie, strażników w rejestracji nie interesuje na jakie widzenie idziesz. Czekasz jak pozostali i normalnie wchodzisz do sali widzeń z innymi.
To osadzony zgłasza w dyżurce strażników na sali widzeń, że ma zgodę na widzenie intymne i chciałby z niego skorzystać.

Powodzenia :)

kurcze, że tak na forum wszystkich ludzi? to odrazu wiadomo o co chodzi :D ale grom z tym. Mój powiedział, że uda się może za 2miesiące jeśli tak to uhuhu w końcu 5miesiąc idzie jak żyje w celibacie !
Nie dziękuje MaggieBez :) mam nadzieję, że będzie dobrze :D

agnes19820819 napisał:
jak tam jest wogle z widzeniami trzeba coś wcześniej załatwiać

Jeśli nie jesteś wpisana na listę to musi to zrobić oskarżony, musisz mu podać wszystkie swoje dane on Cię wpisuję na listę odwiedzających.. Czekałam na decyzję jakieś 2tyg.
A potem tylko przyjeżdżasz wtorki czwartki (jeśli siedzi na zamkniętym) i do 12 można się rejestrować.. Jeśli na półotwartym to wiem, że w środy i piątki chyba...
no i oczywiście na zamkniętym 2razy w miesiącu widzenia

Ostatnią edycję dokonał moderator:
mam pytanie... w piątek mam widzenie ze swoim mężem jadę tam pierwszy raz i nie wiem czy mogę zawieść mu taki rzeczy jak środki higieny i to co jest najpotrzebniejsze ? i co wogóle można podczas widzenia podać ?

agnes19820819 napisał:
mam pytanie... w piątek mam widzenie ze swoim mężem jadę tam pierwszy raz i nie wiem czy mogę zawieść mu taki rzeczy jak środki higieny i to co jest najpotrzebniejsze ? i co wogóle można podczas widzenia podać ?

z tego co wiem, to nie można, musi mieć talon

ale jak wogle załatwia się ten talon i tak wogle to co on zrobi z tym talonem prosze pomuszcie

agnes19820819 napisał:
ale jak wogle załatwia się ten talon i tak wogle to co on zrobi z tym talonem prosze pomuszcie

jeśli trzeba mieć talon na to, to musi oskarżony załatwić to z opiekunem i wtedy na widzeniu daje Ci ten talon który razem z paczką niesiesz do rejestracji widzeń, gdzie zdajesz paczkę.
Więc jeśli zadzwoni do Ciebie, że ma talon to może odrazu podać jakie produkty i ile i wtedy pakujesz w kartonik i po widzeniu odbierasz od niego talon i zdajesz paczkę.. Uwierz oskarżony na pewno wie co i jak, jeśli nawet nie to szybko się dowie :)

witam, czy jedzie może ktoś z Białegostoku do Czerwonego wtorek (17.12.12) ??

Kochana wszystkie miejsca , ale nie czerwony bor , tam glód i nie mila obsada pracownikow. Tam osadzony jest traktowany jak smiec , w to mozesz mi wierzyc , mialem tam ojca , ktry przeszedl zawal serca , nikt tam sie nie przejmuje ani chorymi , ani w niczym nie pomorze. Tam chorzy na HCF siedza ze zdrowymi , jest cos strasznego , tam ludzi z polski zworza za kare , bron boze do czerwonego boru

na temat czerwonego boru wiem wszystko prosze pisac do mnie

W czerwonym borze o wszystko musisz pisac prosby jak za komuny , ciezko jest dostac dodatkowa paczke na zywnosc , jest tam glod nie samowity , daja na sniadanie mala gratke za 0,59 groszy i 4 kromki chleba dla doroslego czlowieka , a oddzialowi tam mowia , ze to nie jest zeby sie na jesc u nas tylko zeby przezyc , taki jest czaerwony bor

sany1964 napisał:
W czerwonym borze o wszystko musisz pisac prosby jak za komuny , ciezko jest dostac dodatkowa paczke na zywnosc , jest tam glod nie samowity , daja na sniadanie mala gratke za 0,59 groszy i 4 kromki chleba dla doroslego czlowieka , a oddzialowi tam mowia , ze to nie jest zeby sie na jesc u nas tylko zeby przezyc , taki jest czaerwony bor

wiem, że tam ciężko postarać się o cokolwiek. Przynosząc telewizor dla swojego chłopaka nie wzięli kabli, ponieważ nie był wpisane na bonie. to jest po prostu żenujące..

I to nie macie co narzekać. Właśnie wróciłem z 3 letnich wakacji w CB.
W miarę nowe pawilony, co prawda na D syf w łazienkach, na F działo się już to samo. Na E jeszcze w miarę bo prysznice codziennie.
Ogólnie nie ma tragedii, np. porównując do Służewca, czy AŚ na Grochowie.

Zuzka09 napisał:
jeśli trzeba mieć talon na to, to musi oskarżony załatwić to z opiekunem i wtedy na widzeniu daje Ci ten talon który razem z paczką niesiesz do rejestracji widzeń, gdzie zdajesz paczkę.
Więc jeśli zadzwoni do Ciebie, że ma talon to może odrazu podać jakie produkty i ile i wtedy pakujesz w kartonik i po widzeniu odbierasz od niego talon i zdajesz paczkę.. Uwierz oskarżony na pewno wie co i jak, jeśli nawet nie to szybko się dowie :)
Skazany jeśli już :):mad:

Witam, czy mógłby mi ktoś napisać w jakie dni i ile razy w miesiącu mają tam wypiski na zamku?

P.S. I jak jest z wokandami?

witam tydzień temu zabrali mojego partnera do czerwonego czy może ktos mi powiedziec za jakie wyroki zamykają w zamkniętym

tam to nic nie można sie dowiedziec od nich przez telefon

Gdzie znajduje się Sad Penitencjarny pod który podlega ZK w Czerwonym Borze?
Czy o zaliczenie odsiadki za granicą skazany odsiadujący wyrok w Czerwonym Borze powinien pisać do tego sądu?
Z góry dziękuje za pomoc.

Witam, czy jest tu ktoś kto jeździ jeszcze z okolic Siedlec albo Warszawy na widzenia? Bardzo mi zależy by znaleźć taką osobę bo nie mam możliwości dojazdu autobusami z powodu dość zaawansowanej ciąży. Dołożyłabym na paliwo. Znajdzie się taka osoba? Proszę o odpowiedź bo chciałabym na początku lutego jechać do mojego łobuza.

Cześć, dojazd do ZK Czerwony Bór bez samochodu nie polecam. Jak wcześniej wspomniałaś jesteś w zaawansowanej ciąży to tym bardziej odradzam autobusy które tam nie jeżdżą,a od głównej szosy Łomżyńskiej jest 6 kilometrów pieszo. Więc poszukaj wśród znajomych w rodzinie kogoś kto ciebie tam zawiezie. Ja już tam nie jeżdżę ale wszystkie możliwe wariaty dojazdu tam mam przerobione. Jeżeli myślisz o TAXI to z Zambrowa czy Łomży wyniesie około 100 złotych w jedną stronę. Pozdrawiam

Niestety nie mam nikogo kto mógłby mnie zawieźć tam, dlatego szukam kogoś, kto może jeszcze tam jeździ ale tu głucho niestety.

Hej ;) Nie wiem czy ktokolwiek, tu jeszcze zagląda, ale jeśli tak, to mam parę pytań.
Proszę na pw.
Z góry dzięki. ;)

Regulamin mówi jasno:

§10 Zabronione jest umieszczania na forum propozycji udzielania pomocy prawnej poza forum, reklamowanie lub promowanie swojej działalności, jak również umieszczanie postów, z treści których wynika, że użytkownik poszukuje pomocy prawnej poza forum. Powyższy zakaz obejmuje również nicki, podpisy, avatary, posty, Prywatne Wiadomości (PW) oraz e-maile przesyłane do użytkowników.
Zgodę na reklamowanie lub promowanie swojej działalności na forum w jakiejkolwiek formie wydać może jedynie Administrator do którego należy się w tej sprawie zwrócić za pośrednictwem systemu Prywatnych Wiadomości (PW) lub e-maila.

Jeju.. Po prostu wolałabym dłużej z kimś porozmawiać o tym wszystkim, czy to takie złe?
No,ale dobra, jak tutaj ktoś, coś wie jeszcze, to:
Mój ukochany głupek został zatrzymany, a dopiero przewieziony w piątek do CzB. Chciałabym się dowiedzieć czy mogłabym dołączyć do listu zdjęcia, długopis, kartki, koperty i znaczki. Oraz jak mam zaadresować ten list, w sensie napisać "Imię Nazwisko mojego + adres zakładu" ?
I jak długo się czeka na widzenie ? W sensie, jeśli mój już zgłosi moje dane do widzenia, to ile to rozpatrują? Po jakim czasie dają widzenie? Długo się na to czeka? I jeśli już pozytywnie je rozpatrzą i będzie mi przysługiwać, to skontaktują się ze mną, czy ja mogę dzwonić tam i pytać się bądź odwiedzić osobiście, że mi takie przysługuję? I jak przebywa rejestracja? Muszę tam zadzwonić i powiedzieć, że przysługuję mi widzenie i chcę się zapisać na ten i na ten dzień ?
I czy on już tam siedzi, to czy mogę mu przelać jakieś pieniądze na konto? Jest w ogóle coś takiego, że mogą mu ich nie przekazać przez jakiś czas? Czy po prostu nieważne czy ma sankcję czy nie i tak mu przekażą pieniądze do wydania?
Trochę tych pytań jest. Przewertowałam praktycznie od 1 strony posty, ale nie doszukałam się odpowiedzi na Nie oraz te wiadomości już są trochę stare, może coś się też zmieniło od tego czasu. I czy mógłby ktoś opowiedzieć, jak tam jest. W tym sensie, jak ktoś tam trafi, to jakie jest traktowanie, teraz?
Dziękuję jeszcze raz i czekam na odpowiedź. ;)

Powrót