M
Mistylia
Witam ,może ktoś wybiera sie do zk w tą niedziele z Warszawy.Jade tam pierwszy raz i rażniej by mi było z kimś jeszcze.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
gabi_gabi3 napisał:Witam ,
Mam pytanie czy ktoś z Was wybiera się w odwiedziny w czwartek lub piatek z Łodzi do zk w Garbalinie? jeśli to możliwe ,chętnie zabrałabym się gdyby było to możliwe
Z góry dzieki za odp
Pozdrawiam
guzik1010 napisał:moj G tam byl 2 mies...wyszedl na SDE. z tego co mowil nie jest zle,jedzenie talie sobie, mysle,ze nie tak zle trafil Twoj M...
guzik1010 napisał:hm , moj byl na tym nowym oddziale i mowil,ze jest dosyc czysto i cele w porzadku...zreszta nawet sala widzen spoko,sala bezdozorowego widzenia rowniez...
my tez laczylismy godziny (3h) jednorazowo, z uwagi na to,ze mialam ok 250 km tam, nie bylo problemu, raz napisal prosbe i juz nie musial sie powtarzac, bo na caly pobyt mial zlaczone godziny.
Autobusem nie ma co sie tam wybierac tymbardziej jak bedziesz chciala laczyc godziny. Ja tak zrobilam,to z ZK wyszlam ok 16, a do domu pojechalam z Łodzi dopiero o 4 rano...
bo nieiwle autobusow/busow jezdzi tam przez ten Garbalin caly kurde...chybaze Tobie akurat beda pasowaly autokary...