ZK Garbalin

• Autor wątku Autor wątku kropka1
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam ,może ktoś wybiera sie do zk w tą niedziele z Warszawy.Jade tam pierwszy raz i rażniej by mi było z kimś jeszcze.

Witam ,

Mam pytanie czy ktoś z Was wybiera się w odwiedziny w czwartek lub piatek z Łodzi do zk w Garbalinie? jeśli to możliwe ,chętnie zabrałabym się gdyby było to możliwe

Z góry dzieki za odp
Pozdrawiam

gabi_gabi3 napisał:
Witam ,

Mam pytanie czy ktoś z Was wybiera się w odwiedziny w czwartek lub piatek z Łodzi do zk w Garbalinie? jeśli to możliwe ,chętnie zabrałabym się gdyby było to możliwe

Z góry dzieki za odp
Pozdrawiam

Hej :) jakbys chciala wiedziec cos wiecej na temat tego zk , daj znac :)

mojego m wczoraj przewiezli do garbalina ma ktoras tam chlopaka,meza,brata?moj dzisiaj dzwonil i mówił ze fatalnie pracy nie ma i straszne jedzenie w porownaniu ze smutna to cos strsznego!

moj G tam byl 2 mies...wyszedl na SDE. z tego co mowil nie jest zle,jedzenie talie sobie, mysle,ze nie tak zle trafil Twoj M...

guzik1010 napisał:
moj G tam byl 2 mies...wyszedl na SDE. z tego co mowil nie jest zle,jedzenie talie sobie, mysle,ze nie tak zle trafil Twoj M...

a jak jest z praca sa jakies szanse na prace platna?a jakie sa szanse na brace bezplatna??

hm... nie wiem jak jest teraz, ale jak moj G byl, to bylo ciezko... a juz na pewno osobie 'nowej' ciezko bylo dostac prace... dopiero po paru miesiacach... ale niektorzy pracowali,takze nie jest to niemozliwe... na ktorym pawilonie przebywa Twój M?

szczerze ci napisze ze jeszcze niewiem,wiem tylko ze jst na jakims o zaostrzonym rygorze(?)podgrupa r2

aha...
nie martw sie, nie bedzie az tak zle, ale dojazd do Garbalina jest.........straszny.
Nie widzialam jeszcze takiej wsi... ale ZK -jesli w ogole mozna tak nazwac-jest ladny, nowy... takie polprywatny ZK.

ja sie nie martwie bo zk powinno byc zk a nie osrodek wypoczynkowy tylko pytam sie bo ostatnio jak dzwonil to mowil ze w porodnaniu do smutnej to niebo a pieklo hahaha,tutaj tez w tym temacie ktos napisal ze syf straszny tam jest,troche dziwne jak nowy zaklad?oj z tym dojazdem to bede miala problem ale moze kos na tym forum znajde kto edzie jechal:) to mi bedze razniej.m. napisal prosbe zeby mu zlaczyli godziny ciekawa jestem jakto bedzie bo nie usmiecha mi sie jezdzic co tydzien-dwa na taka wies.

hm , moj byl na tym nowym oddziale i mowil,ze jest dosyc czysto i cele w porzadku...zreszta nawet sala widzen spoko,sala bezdozorowego widzenia rowniez...
my tez laczylismy godziny (3h) jednorazowo, z uwagi na to,ze mialam ok 250 km tam, nie bylo problemu, raz napisal prosbe i juz nie musial sie powtarzac, bo na caly pobyt mial zlaczone godziny.
Autobusem nie ma co sie tam wybierac tymbardziej jak bedziesz chciala laczyc godziny. Ja tak zrobilam,to z ZK wyszlam ok 16, a do domu pojechalam z Łodzi dopiero o 4 rano:)...
bo nieiwle autobusow/busow jezdzi tam przez ten Garbalin caly kurde...chybaze Tobie akurat beda pasowaly autokary...

Mam pytanie nie będzie nikt z was wybierał się w piątek na odwiedziny do zw garbalin z łodzi z chęcią bym się umówiła z kimś takim zawsze raźniej jechać we dwie osoby tym bardziej ze będę jechała pierwszy raz i nie bardzo wiem jak tam jechać wiem tylko ze jest buz z lodzi fabrycznej który tamtędy przejerzdza bede wdzięczna za jaka kolwiek odpowiedz

z Łodzi Fabrycznej nawet jest w porzadku dojazd, sa busy, autobusy, musisz sie kierowac do wsi UPALE i tam kupic bilet, jak bedziesz jechac po lewej stronie bedziesz widziala ZK, byc moze kierowca zatrzyma Ci sie obok zakladu,jesli go poprosisz,czesto sie zatrzymuja... tak mowie,wrazie gdybys nie znalazla nikogo :)

Czy na paczkę odzieżowa też trzeba mieć zgodę dyrektora?

tak, trzeba miec talon na odziezowa i higieniczna.

A moze wie ktoś z was w jakich dniach mogą skazani telefonować do rodziny:(

a w jaki sposób można zdobyć taki talon by moc skazanemu wysłać taka paczkę?

to skazany moze dostac, a nie Ty:)
Telefonowac mozna codziennie do godziny 21:30

nie pisz posta pod postem... jesli chcesz cos dopisac uzyj opcji EDYTUJ.

guzik1010 napisał:
hm , moj byl na tym nowym oddziale i mowil,ze jest dosyc czysto i cele w porzadku...zreszta nawet sala widzen spoko,sala bezdozorowego widzenia rowniez...
my tez laczylismy godziny (3h) jednorazowo, z uwagi na to,ze mialam ok 250 km tam, nie bylo problemu, raz napisal prosbe i juz nie musial sie powtarzac, bo na caly pobyt mial zlaczone godziny.
Autobusem nie ma co sie tam wybierac tymbardziej jak bedziesz chciala laczyc godziny. Ja tak zrobilam,to z ZK wyszlam ok 16, a do domu pojechalam z Łodzi dopiero o 4 rano:)...
bo nieiwle autobusow/busow jezdzi tam przez ten Garbalin caly kurde...chybaze Tobie akurat beda pasowaly autokary...

ja bede jechac z lodzi wiec chyba nie bedze tak zle w ten sam dzien moze wroce;-)

Mam pytanie jakie warunki trzba spelnić by moc miec widzenie w sali bezdozorowego nadzoru?

Powrót