guzik1010
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 201
smerfetka1 napisał:Mam pytanie jakie warunki trzba spelnić by moc miec widzenie w sali bezdozorowego nadzoru?
Moj G dostawal wnioski nagrodowe i wzamian za to mial godzine bezdozorowego widzenia
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
smerfetka1 napisał:Mam pytanie jakie warunki trzba spelnić by moc miec widzenie w sali bezdozorowego nadzoru?
smerfetka1 napisał:Aha no to dzieki mam nadzieje ze jak moj P ma dwa juz wnioski nagrodowe to tez w zamian tego bedzie mogl miec godzine bezdozorowego wiedzenia. Mam jeszcze pytanie czy ktos orientuje sie czy jak wysle mojemu P w wiekszej kopercie takie najpotrzenbniejsza odzież to czy ona przejdzie jako list? Bo jak wysłałam w pudełku to ona do mnie wrociła. Bede wdzieczna jak ktos odpowie na mojego meila
tasiuia83 napisał:Witaj!mojego tez własnie przewożą do Garbalina
tasiuia83 napisał:Dziewczyny ja się nie użalam ani nie płacze...nie chodzi mi o odroczenia tylko o przeniesienie bliżej miejsca zamieszkania bo jak wiecie każdemu jest potrzebna bliskośc i kontakt z bliskimi
tasiuia83 napisał:a my jesteśmy od tego żeby ich wspierać..
forg napisał:A kto Ci tak w głowie namącił? Nieźle - kobieta jest po to, by wspierać przestępcę w jego "trudnym" losie. Cóż za uprzedmiotowienie i spłycenie roli kobiety. Nie uwierzyłbym, że to napisała kobieta.
No ale przywołuję wszystkich do porządku - to jest temat o konkretnym ZK a nie o tym, jak podły jest los kobiety przestępcy.