I
ingab
gajana, a wierz sobie w co chcesz...
Nie poznałam wszystkich tajemnic SW. Moja nieswiadomosc ad problemu, zapewne z czasem bedzie rozwiązana...
\
\
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zuza115 napisał:rozumiem, ze nie uzyskam zadnej wzkazówki? nie bardzo rozumiem w jaki zły sposób mogę źle oddziaływać? nie rozumiem kto i dlaczego o tym decyduje czy dwie dorosłe osoby mogą sie ze sobą spotykać czy nie? tzn że zk układa życie skazanym???
Vajla napisał:Czyli syn może sobie nie życzyć by jego mama wiedziała za co jest zatrzymany, a "Służba Więzienna, na pisemny i uzasadniony wniosek osoby najbliższej, udostępnia dane osobowe osoby pozbawionej wolności, za pisemną zgodą tej osoby."
Vajla napisał:Co nie zmienia faktu, że prokuratura ma prawo odmówić podania danych matce zatrzymanego.
tosia91 napisał:mój tam trafił w poniedziałek . z tego co się dowiedziałam muszę złożyć pismo dotyczące widzenia(jestem narzeczona). Paczkę już dostał. W ogóle nikt nic nie chce powiedzieć nawet matce mojego faceta o co został zatrzymany. Ma miesiąc sankcji na razie.
POMOCY
Vajla napisał:Guest, chyba kłania Ci się czytanie ze zrozumieniem, od poniedziałku do wczoraj (t.j.czwartek) minęło więcej niż 48 godzin i sama autorka postu pisze, że przebywa na sankcji.