ak77
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 56
3B to oddzial od strony bramy glownej i boiska na najwyzszym pietrze - ale tego sie nie pisze. za to wpisz imie ojca!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
owca23 napisał:mimo iż w momencie przeprowadzki zgłosił na policji swój obecny adres.
serduszko2011 napisał:A ja mam pytanie dotyczące przepustek losowych w tym zakładzie. A dokładnie przepustki losowej na narodziny dziecka, musze mieć jakąś pomoc jak wyjdę ze szpitala...nawet te kilka dni,Czy są jakieś szanse?Orientujecie się mniej więcej jak tam jest z tymi sprawami o przepustki? bo 1/4 kary mija dopiero w połowie listopada więc na tą przepustkę ogólną że tak powiem to dopiero wtedy będzie mógł się starać.
serduszko2011 napisał:Może da się coś zrobić głównie chodzi o to żeby dostawał przepustki,a później żeby miał plusy do WPZ
serduszko2011 napisał:Dla wszystkich, którzy znajdą się w podobnej sytuacji, mój narzeczony dostał 5 dniową przepustkę losową na narodziny córci. Pozdrawiam.