vaxax
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 43
Tak, rozumiem. Najwyraźniej Ty nie rozumiesz tego co czytasz. Polecam przeczytać jeszcze raz powoli, słowo po słowie.loco1 napisał:Czy aby na pewno rozumiesz to, co piszesz?
Powołany przepis nie dotyczy tego o czym jest temat. Na dodatek, jak już wskazałem, Twoja wypowiedź jest zupełnie nieuzasadniona - nie wiadomo na jakiej podstawie wysnuwasz swoje wnioski.loco1 napisał:Przeczytaj jeszcze raz #136
Nie wiem dlaczego uważasz, że brak uzasadniania swoich wypowiedzi ma tak wielką wagę. Mógłbyś to uzasadnić.loco1 napisał:To jest właśnie tu najważniejsze.
Mój post nie odnosił się do sprzedaży konsumenckiej. Polecam jeszcze raz doczytać, sam fakt powołania się na opinię Stowarzyszenia Konsumentów Polskich w zakresie stosowania art, 6 k. c. nie sprawia, że moja wypowiedź dotyczy konsumentów.loco1 napisał:Ale my rozmawiamy teraz o sprzeaży konsumenckiej - do tego odnosił się Twój post i na to odpowiedziałem.
Podsumowując - czytaj ze zrozumieniem, uzasadniaj swoje wypowiedzi (przydałyby się przepisy prawa, a nie duchy i Twój sens, ewentualnie niezwiązane z tematyką tematu przepisy).
Pozdrawiam.