M
michalo28
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 149
Ja się dowiedziałem telefonicznie (izba gdańska), że mój wniosek też został odrzucony.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
salyga44 napisał:Czy ktoś już z Warszawy składał wniosek o raty?
lokata napisał:I co? Nikt się nie pochwali jak było na pierwszych zajęciach (krążą plotki, że w Katowicach trochę stresująco, to prawda?)? Jak wrażenia z nowej pracy?![]()
oficer wyższy napisał:Ja mam jak najlepsze z policją wpółpraca ukłłada się dobrze zawsze przyjeżdżają kiedy są potrzebni są mili i rozmowni , a przede wszystkim działają uspakajająco na dłuzników , czasem tylko jakiś chamowaty dłuznik próbuje pouczać policjantów , ale policjanci nie przejmują się , taśma idzie w ruch i dokonywane są zajęcia ruchomości , albo dłużnicy niespodziewanie znajdują pieniądze .lub przelwów dokonują . Prawda jest taka bez terenu nie ma kasy mówiąc kolokwialnie.
tomek_84 napisał:Widać, że nie masz pojęcia o tej pracy.
Podstawa czego? Bo moim zdanie głównie umorzenia sprawy.oficer wyższy napisał:Teren to podstawa wszyscy komornicy to wiedzą przez użycie słowa ludzkie traktowanie dłużnicy oczekują ,że odstąpimy od zajęcia ruchomości.
Rott319 napisał:Co teraz zrobić ?