R
retman
Zbanowany
- Odpowiedzi
- 118
Przeciez była już w 2013 r. podwyżka na 1600 brutto
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
retman napisał:Przeciez była już w 2013 r. podwyżka na 1600 brutto![]()
dejvo1987 napisał:na start 1600 brutto po 1 miesiacu pracy w kancelarii masz juz 300 brutto wiecej, po 3 miesiacach juz 600 zl brutto wiecej po 6 miesiącach kolejne 300 zł brutto podwyżki i status starszego aplikanta komorniczego , a po roku zarabiac powinnas juz około 4000 na reke i masz status specjalisty do spraw egzekucji :winko:
dejvo1987 napisał:na start 1600 brutto po 1 miesiacu pracy w kancelarii masz juz 300 brutto wiecej, po 3 miesiacach juz 600 zl brutto wiecej po 6 miesiącach kolejne 300 zł brutto podwyżki i status starszego aplikanta komorniczego , a po roku zarabiac powinnas juz około 4000 na reke i masz status specjalisty do spraw egzekucji :winko:
Master Piernik napisał:... myślę ze po tych kilku miesiącach podwyżka rzędu 600 zł brutto jak najbardziej jest na miejscu![]()
Adrian434 napisał:Teraz mam bardziej techniczne pytanie:
czy ktoś się orientuje, gdzie w Krakowie można w sposób najmniej kłopotliwy uzyskać zaświadczenie od psychologa o zdolności do pełnienia obowiązków sędziego/komornika? Najlepiej by było, gdyby przy tej samej okazji można było zdobyć zaświadczenie o zdolności do pracy.
michupocichu napisał:Z jakiego powodu ? W tym tempie to za chwilę byś zarabiał...
Po kilku miesiącach coś umiesz, coś wiesz ?
Ale powodzenia życzę.
Master Piernik napisał:Jednakże myślę ze po tych kilku miesiącach podwyżka rzędu 600 zł brutto jak najbardziej jest na miejscu![]()
michupocichu napisał:Po kilku miesiącach w teren ?
Na którym roku aplikacji Ty jesteś ?
oficer wyższy napisał:Aplikanci z pierwszego roku niewiele mogą samodzielnie w terenie zdziałać należy o tym pamiętać wynika to z UOKS .
oficer wyższy napisał:Aplikanci z pierwszego roku niewiele mogą samodzielnie w terenie zdziałać należy o tym pamiętać wynika to z UOKS .