Aplikacja komornicza cz. II

• Autor wątku Autor wątku Master Piernik
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Status
Ten wątek został zamknięty.
Wyniki z warszawskiej izby są już na stronie. Gratulacje dla wszystkich, którzy zdali oraz dla kolegi, który wyszedł po 50 minutach - imponujący wynik :)

Jaki wynik ma ten kolega? Czysta ciekawość przemawia przez to pytanie, bo naprawdę zrobił to w ekspresowym tempie:)
Tymczasem gratuluje wszystkim, którzy sie dostali, sobie rownież:)

Czyli standardowo- trochę paniki, a poziom i tak zachowany. Tak jest co roku na każdej aplikacji. Przypomniały mi sie studia.:D Co więcej gdyby prog był 90pkt to zdawalność kształtowałaby się w granicach 90-95%. Pamiętajcie w MS najważniejsze są statystyki, wszystko musi się zgadzać.

Z tym ściąganiem to też wylewacie żale na forum, a wystarczyło tylko zgłosić komisji, że takie szmery wam przeszkadzają. W tym zawodzie odwaga i zdecydowanie na pewno się przyda.

Ostatnia edycja:
Sarmatka napisał:
Jaki wynik ma ten kolega? Czysta ciekawość przemawia przez to pytanie, bo naprawdę zrobił to w ekspresowym tempie:)

Bardzo wysoki z naciskiem na "bardzo" :)

Ostatnia edycja:
Strzelam wiec w okolice 130 bądź wyżej. W takim wypadku jestem pod wrażeniem:)

no właśnie,ciekawego czy dzisiaj jest szansa na wyniki?:?

bylam wczoraj o 2 w nocy pod Izbą dowiedziałam się od Pana portiera, że komisja wciąż obraduje

Czy ktoś orientuje się jak odbywały sie zajecia w izbie warszawskiej w zeszlym roku? W jakie dni i w jakich godzinach? ;)

Kraków jak zwykle na szarym końcu!!!!!! zawsze tak jest, powoli, mamy czas, poczekamy. Standard.

Byłeś może w izbie?-nie ma dalej wyników?
Może kole 12.00?

żona zdawała, szczęśliwa, ogólnie nie zdało 25 osób na 179 także poziom wysoki, mam zdjęcia ale średnio wyraźne, jak ktoś chce wynik swój proszę o nr spróbuję odczytać :)

Status
Ten wątek został zamknięty.
Powrót