S
SnakePlissken
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 9
Witam, jak wyniki w Izbie Łódzkiej? póki co nie mogę nigdzie znaleźć
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
officjal napisał:w Warszawie 5 osób zdało, ale nie wiem ile podchodziło
Morata napisał:pewnie będą łączyć rocznikami jak to było dotychczas. izbami to raczej zbyt duże logistyczne przedsięwzięcie dla aplikantów.
klepa1800 napisał:Cześć, czy macie problem ze znalezieniem patrona ? Teoretycznie komornicy mają obowiązek objąć aplikantów patronatem. Przy tak niskiej liczbie aplikantów, nie powinien to być żaden problem..., no ale napiszcie jak jest w praktyce.
LLawyer napisał:Przeprowadzić pierwszą licytację ruchomości/nieruchomości, odebranie ruchomości/oszacowanie ruchomości i szereg innych istotnych czynności będziecie mogli wykonać najszybciej dopiero po IV/V 2024 r.
Super.
Mimo wszystko gratki dla wytrwałych, którzy rozpoczynają aplikację w 2020r.
tombom napisał:Czy jest ktoś, kto startuje w tym roku? Może znajdzie się jakiś obecny aplikant?![]()
tombom napisał:Czy jest ktoś, kto startuje w tym roku? Może znajdzie się jakiś obecny aplikant?![]()
AegonVI napisał:Ja chce spróbować w tym roku. Tylko dopiero zaczynam nauke, a zostały 2 miesiące... w jaki sposób się uczycie? przerabiacie np. KK?