W
wiewior1989
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 23
Juz lece a tak serio to piszac wniosek lub odroczenie raczej nie doprowadzaja tylko czekaja na rostrzygniecie wiec poczekam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
kepasa napisał:nie ma się co rozpisywać... wc i umywalka jest, prysznic raz w tygodniu.
ale jak napisał forg smigaj teraz z plecaczkiem podstawowych rzeczy...))
szka napisał:na półotwartym jest częściej. znowu wprowadzasz kogoś w błąd.
anthony napisał:A może nie jest i sama teraz znowu wprowadzasz w błąd.
szka napisał:w ZK typu półotwartego, które ja znam prysznice są dostępne 3 razy dziennie w porach posiłków. Więc dlaczego ktoś uogólnia, że raz w tygodniu?
udowodnij znowu mój błąd, jeżli tak nie jest.
wiewior1989 http://forumprawne.org/wieziennictwo/988-podgrupy-klasyfikacyjne-np-p1-p2-p3-124.html poczytaj tutaj
ludru napisał:Pardon - one są dostępne 24h na dobę. Są- tyle, że nie można z nich korzystać częsciej, niż 1 raz w tygodniu. Chyba, że - grzałka i wiaderko - skoro to nazywasz prysznicem, to jest dostępny nawet i poza posiłkami.
and2105 napisał:są zakłady że prysznic masz codziennie
ludru napisał:Nie twierdzę, że nie ma opcji "codziennego prysznica" -
ludru napisał:Pardon - one są dostępne 24h na dobę. Są- tyle, że nie można z nich korzystać częsciej, niż 1 raz w tygodniu.
forg napisał:Dla Twojej wiedzy - również osadzeni niekoniecznie pracujący miewają udostępnianą ciepłą kąpiel nawet i codziennie. I nie w misce a w łaźni.
ludru napisał:Podaj przykłady - bardzo ciekawy jestem.
kąpiel?pierwsze slysze moze jszcze z z piana hahaha...jak juz to prysznic..ludru napisał:Tak, choćby skazani, którym zalecił to lekarz. Fakt, dyskusja zmierza w dziwnym kierunku więc pozostawmy to na tym, co powiedziałes prędzej - kąpiel należy się co najmniej raz na 7 dni.