Ptasior
Stały bywalec
- Odpowiedzi
- 2 028
Gdzie?patryk19830 napisał:lecz w niektórych po prostu jest.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Gdzie?patryk19830 napisał:lecz w niektórych po prostu jest.
Ptasior napisał:Gdzie?
Ptasior napisał:ja zadzwonię, zapytam i potwierdzę bądź nie.
Do Zakładu Karnego.forg napisał:Do kogo zadzwonisz?
To już zależy od dobroci i humoru panów policjantów.n.Verme napisał:W postaci doprowadzenia do ZK, można mieć naszykowane rzeczy i zabrać je ze sobą od razu, czy Policja zabiera tylko delikwenta
Merry Mi napisał:Ale wiecie może czy w wypadku nie zabrania rzeczy podstawowych, które mógł zabrać, przez roztargnienie albo po prostu ich nie miał, można je dosłać bez talonu?
Merry Mi napisał:Póki co jest w Tarnobrzegu, ale dwa numery kontaktowe, które udało mi się znaleźć w sieci okazały się ślepymi trafami.
forg napisał:Ludzie do więzień trafiają w slipkach i klapkach plażowych i nie trzeba im nic dosyłać. Co to są "rzeczy podstawowe"?
Chodziło mi o rzeczy które można ze sobą mieć
W Tarnobrzegu nie ma "więzienia".
Merry Mi napisał:Gdzie ja użyłam słowa więzienie?
Merry Mi napisał:Jak chcesz się czepiać a nie potrafisz udzielić konkretnej informacji
Merry Mi napisał:Został dopiero dzisiaj przewieziony do Krk z Tarnobrzega (czyli już jest we więzieniu), nie wiem jak się dowiadywać co można przesłać bez talonu
Kamil_w napisał:A można wziąść laptopa z netem myszką klawiaturą i internetem
W niektórych Zakładach Karnych można uzyskać zgodę na posiadanie sprzętu komputerowego (oczywiście bez WiFi i Bluetootha).Kamil_w napisał:A można wziąść laptopa