RE: załamana
Kochana mozemy sobie rece podac! Mojego rowniez zatrzymali i nawet za ten sam paragraf, bylo to miesiac temu i wtedy rowniez bylam w 8 miesiecu. Postaram Ci sie pomoc oczywiscie bo wiem co przechodzisz!
Mam pare pytań ale jedno które nie daje mi normalnie żyć to czy istnieje taka możliwośc aby on został tutaj w uk??
Teoretycznie TAK, z tym ze niestety Sady angielskie nie chca utrzymywac polaków
Jak juz Twojego Lobuza przetransportuja do Londynu (a napewno to zrobia) odbedzie sie tam rozparwa, na której bedzie on mógłby starac sie o kaucje, ale rowniez przedstawic swoje argumenty przemawiajace za pozostaniem tutaj. I tu wszystko zalezy od adwokata, wiec RADZE porozmawiac z nim zeby wnosil o pozostanie tutaj mimo wszystko. My niestety trafilismy na kobiete która raczej wyjkonywała swoj zawód z przymusu (takie odnioslam wrazenie) Nastepnie albo na tej rozparwie zostanie podjeta decyzja o ekstradycji do Polski, albo zostanie ona odroczona i na ten czas moze zostac Twoj Lobuz wypuszczony

Potem do czasu transportu do Polski bedzie mial okolo 2 tygodni. Jesli mimo wszystko Sad sie nie przychyli (a powiem Ci ze my rowniez argumentowalismy zaawansowana ciaza, niekaralnoscia tu w UK, legalna praca ect.) bedzie Wam przysługiwał czas 7 dni na zlozenie apelacji. Koszty apelacji to 200 funtów. Wtedy mecenas po raz kolejny bedzie musial sie wykazac doswiadczeniem. Ale jak mowie, WIEM ze to dla Ciebie teraz koszmar bo sama to przechodze na chwile obecna! My zlozylismy apelacje noi niestety adwokatka spoznila sie z wplaceniem pieniedzy do Sadu wynikiem czego mojego Miska w ubiegly poniedzialek przetransportowali do Polski nie informujac mnie nawet o tym

mi zostalo teraz 3 tygodnie do rozwiazania a od 2 jestem na podtrzymaniu, wiec prosze Cie dbaj o dzidzie bo to teraz najwazniejsze!sama nic nie wskurasz, musisz byc dzielna! jesli bedziesz potrzebowac jeszcze jakis info. to pisz. postaram Ci sie jakos pomoc.
A ile mu grozi wogole??? noi czy za ten wypadek dostał wyrok na mocy którego jest Europejski Nakaz Aresztowania?
jeszcze raz trzymaj sie i uwazaj na swojego skarba, bo on rowniez to czuje