Z
zlociuchny123
Nowy użytkownik
- Odpowiedzi
- 26
Stety lub niestety Anglia to kraj w ktorym przestrzega sie prawo i jesli sa jakies watpliwosci sad stara sie je wyjasnic .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
dorian04 napisał:z 10 lat temu narozrabiali z kolegami na meczu,byla sprawa dostal 1.5 roku w zawieszeniu i wyjechalismy do uk do pracy
dorian04 napisał:Nie wiecie moze w jakich przypadkach tutejszy sad moze nie zgodzic sie na ekstradycje do pl ???
dorian04 napisał:Nie wiecie moze w jakich przypadkach tutejszy sad moze nie zgodzic sie na ekstradycje do pl ???
Nie prosilam o chamskie odpowiedzi, tylko o porade jesli ktos nie potrafi jej udzielic to moze lepiej zeby nic nie pisalforg napisał:Czyli: narozrabiał, podkulił ogon i zwiał. Na dodatek nie pomyślał, że w pewnym momencie może zostawić dzieci bez ojca. Faktycznie - drobnostka.
A by dostać 1,5 kary pozbawienia wolności to trzeba nieźle narozrabiać - tak na marginesie.
A szklane kule się gotują. "Tutejszy".
dorian04 napisał:pozatym zauwazylam ,ze malo ktory adwokat z polski zna sie naprawde na ekstradycji z UK do Polski.
guest_user napisał:Wielka Brytania należy do Unii Europejskiej, zatem obowiązują tam przepisy dotyczące Europejskiego Nakazu Aresztowania (bez potrzeby bawienia się w ekstradycję) - powinieneś zatem w każdej chwili oczekiwać odwiedzin "panów z kajdankami".
guest_user napisał:Czemu uparłeś/aś się na tą ekstradycję, skoro polskie organy ścigania mogą ściągnąć Cię (czy tam męża) o wiele prościej - za pomocą ENA?
zlociuchny123 napisał:ENA wszczyna procedure ekstradycyjna nie mylic z deportacja.
maja7001 napisał:Witam,mam problem dzisiaj został aresztowany mój chłopak.Nie wiem nic,zdązył mi tylko powiedziec abym wpłaciła kaucje a ja nawet nie wiem gdzie i jak to mam załatwić.Jesli to mozliwe prosze o jakies namiary.Dziekuje z góry.
maja7001 napisał:Przeczytałam juz kilka razy i nadal nie wiem gdzie mogę wpłacić kaucje? Jutro juz jest piątek i mam wątpliwości czy moje kochanie wyjdzie na weekend. Ile czasu moze zająć te formalności? I w jakich godzinach są otwarte urzedy?
maja7001 napisał:Przeczytałam juz kilka razy i nadal nie wiem gdzie mogę wpłacić kaucje? Jutro juz jest piątek i mam wątpliwości czy moje kochanie wyjdzie na weekend. Ile czasu moze zająć te formalności? I w jakich godzinach są otwarte urzedy?