R
rafal_26
Przyjaciel forum
- Odpowiedzi
- 16 469
Nie musi. Ważne, aby był ich CZYTELNY podpis.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na Pani żądanie Komornik powinien udzielić takich informacji.agi12 napisał:nie wiem ile zabrał komornik a ile przekazał do wierzyciela.
czy jest jakiś urzędowy termin udzielenia odpowiedzi przez komornika ?
Gabriela888 napisał:na co mam się powołać? jak napisać sprzeciw skoro nie wiem o co mnie ścigają? wprawdzie mam kwotę główną, odsetki, koszty sądowe, koszty egzekucji, koszty zastępstwa procesowego, koszty doręczenia korespondencji (śmiech) i inne wydatki. Nie mam nakazu zapłaty, nie wiem za co jest ta kwota i za jaki okres? Już z czachy mi się kopci, a jutro 7 dzień jak zakład pracy mnie powiadomił....
tomekhydra napisał:Proszę bardzo o pomoc i poradę,nie wiem właściwie nawet co mogę mówić a co nie
hanadk napisał:Panie Rafale,
forum jest po to by również pomagać i dzielić się. Naprawdę niepotrzebnie Pan tak impulsywnie reaguje.
Dla Pana informacji: sprawę oddałam do kancelarii. Twierdzą, że sprawa jest do wygrania. W moim przypadku kwota jest spora więc się opłacało. Życzę Panu więcej zrozumieniaPozdrawiam.
tomekwwa napisał:A ja się Rafałowi nie dziwię. Codziennie na tym forum ludzie pytają ciągle o to samo i chcą by po raz tysięczny osobiście im odpisywać to co już padło setki, jeśli nie tysiące razy.
Poza tym, jeśli w tym wątku co drugi post to odnośnik do postu nr 100, a Ty nie umiesz go przeczytać i napisać trzech prostych pism to płać kancelarii i nie zawracaj ludziom głowy.
hanadk napisał:Jeśli nie chce niech nie odpowiada. Przecież tu nikt nikogo do niczego nie zmusza. więc po co te złośliwości kto co u mnie a kto nie umie.