P
powolniak
Użytkownik
- Odpowiedzi
- 38
madej85 napisał:do skutku
Madej85: to jest pewna informacja ?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
madej85 napisał:do skutku
pinefloat24 napisał:powolniak - przykład kolejnej osoby, która jest nadal w studenckim reżimie sesji egzaminacyjnej i sesji poprawkowej(...)
michal1l napisał:Witam
mam propozycję aby osoby, które oblały pisemny w Poznaniu złożyły odwołanie od uchwały komisji z wnioskiem o powtórzenie egzaminu dla tych osób ze względu na nie zapewnienie jednakowych szans zdającym w związku z dostarczeniem niewystarczającej liczby kalkulatorów. O ile wiem kalkulatorów było około 30 a zdających 60. Jeżeli większa część z nas złożyła by takie odwołanie to może byłaby jakaś minimalna szansa, że powtórzono by egzamin. Jest to jedyny sensowny argument w tym temacie, a chyba każdemu kto oblał zależałoby żeby egzamin napisać powiedzmy za miesiąc lub dwa a nie za rok i znowu płacić kasę. Ja takie odwołanie będę pisał. Proponuje zorganizowanie szerszej akcji. Co wy na to?
kakzek napisał:...nie dostałem informacji o skreśleniu z aplikacji, po skreśleniu przestałbym być aplikantem przedwcześnie z jakiś tam powodów wymienionych w ustawie, a ja ukończyłem aplikacje, czyli zakończyłem tok szkoleń i przestałem być aplikantem. (...)
pinefloat24 napisał:
adamu12 napisał:o jejkupowolniak znajdź w ustawie przepis, który Cię ogranicza w tej kwestii
taczkowy napisał:pinefloat24 napisał:
Jestem w stanie zrobić cyfrowe zdjęcia tego artykułu, ponieważ niestety nie mam dostępu do skanera.. Skoro Ci zależy, mogę wysłać (najpóźniej jutro).
P.S. Więcej na ten temat w moim "wywodzie" tj. post nr 409![]()